Egzersiz

10 saatte 10 yaş gençleşmek isteyen var mı?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

10 saatte 10 yaş gençleşmek isteyen var mı?

Callanetics diye bir egzersiz yöntemi duydum. 10 saatlik seans sonrası 10 yaş gençleşmeyi vaadediyor arkadaşlar. Araştırmacı kişiliğim devreye girdi ve arama tarama sonrasında (Arama süresinde 5 tur pilates yapabilirdim siz orayı es geçin ) Callanetics yöntemi diye bir egzersiz türünü keşfettim. Bilenler bilir ama ben henüz bu yöntemden haberi olmayanlar için paylaşayım dedim. Callanetics, eğer doğruysa bize gerçek bir mucize sunuyor. Eğer bu callanetcs’i gerçekten düzenli yaparsak, 10 saat gibi kısa sürede 10 yaş gençleşebileceğimiz söyleniyor. Şimdi söyleyin arkadaşlar böyle bir gelişmeyi hangimiz istemeyiz? Şahsen ben istediğimi can-ı gönülden söyleyebilir, hatta bu yönteme hemen başlayabilirim. Evet evet ben iyisi mi bu callanetics’e bugün başlayayım ve gelişmeleri an be an sizlerle paylaşayım.

Birazda bilgi

“10 SAATDE 10 YAŞ GENÇLEŞ”
Amerikalı bir balerin olan Callan Pinckney tarafından 70’li yıllarda dayanılmaz hale gelen bel ve sırt ağrılarından kurtulmak amacıyla geliştirilmiştir. Teknigin işe yaradığını anlaması üzerine çevresindekilere de bu tekniği öğretmeye başlamış.

Callenetics egzersizleri tek kelime ile açıklanabilir : “Benzersiz”

Callenetics ile kas gruplarını izole ederek, küçük ve hassas hareketler ile vücudunuzu sıkılaştırır, güçlendirir, şekillendirip, esneklik sağlar.

Bu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor.

Callanetics Kimler Yapabilir?
Callanetics egzersizlerini tüm yetişkin bireyler rahatlıkla yapabilir yaş sınırlaması bulunmadığı gibi 80 yasindakiler bile uygulayabilir. (Kronik rahatsızlıkları olanlar öncelikle doktorlarına danışmalıdır.)

Callanetics egzersizleri kolay mı?
Sporla hiç uğraşmamış biri için ilk günler zorlanma ve çalıştırdığınız kaslardan kaynaklanan ve kısa sürede geçecek olan ağrıların olması gayet doğaldır. İlerleyen günlerde vücudunuzun zamanla şekle girdiğini ve ağrılarınızın azaldığını göreceksiniz.

Yaşantınızı Yeniden Şekillendirin !
Sadece 1 saat yapılan Callenetics egzersizi 20 saat yapılan aerobik kadar etkilidir. Callenetics ile derin kaslarınızı çalıştırırsınız, zıplayıp, koşmazsınız. Bu da neredeyse tamamen emniyetli, yaralanmalardan uzak egzersiz anlamına gelir.

Callanetics Egzersizleri vücudumuzda yer alan kas guruplarini ayrı ayrı çalıştırdığından bir kas gurubu çalışırken diğer kas gurubu tamamen dinlenme modundadır. Vücuda zarar verebilecek ani ve zor hareketler bu programda yer almaz.

Egzersizlere başladıktan birkaç dakika sonra farkı hissedeceksiniz ve birkaç saat sonra dramatik sonuçları göreceksiniz.

Callanetics Egzersizleri Nasıl ve Ne Kadar Yapılmalıdır?
Callanetics günde sadece 1 saat yapılıyor ve haftada 6 gün tekrarlanıp 1 gün dinleniliyor. En az 10 saati tamamladığınızda vücudunuzda meydana gelen değişime sizde inanamayacaksınız.

97 Yorum Var

  1. Merhaba. Hülya Çıkman ben Türkiye'de bulunan Callanetics'in iki eğitmenden biriyim aynı zamanda . Öncelikle Callanetics ile ilgili bilgi vermeniz çok güzel teşekkürler.

  2. Bana da yollarsaniz cok mutlu olurum. Ben yoga yapmayi cok seviyorum cok rahatlatiyor. Callentics egzersizlerinin de oyle oldugunu dusunuyorum. Simdiden tesekkurler 🙂 e-mail: [email protected]

  3. Hayırlı sabahlar.
    kaç zamandır videoları arıyorum ama bulamıyorum bende. Zahmet olmazsa banada gönderebilirmisiniz ? Simdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. ..
    [email protected]

  4. merhaba; callanetics i haftalardır araştırıyorum. Sizin yazınızı okudum.çok yardımcı oldu. rica etsem banada videosunu gönderebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim. [email protected]

  5. MERHABA biraz geç olacak ama bende başlamak istiyorum callanetics araştirdım ama indiremedim bir türlü lütfen rica etsem bana da gönderir misiniz ? mail adresim [email protected]

  6. merhaba bende calleneticsle tanışalı 3 hafta oldu gerçekten harika bir şey ama elimde sadece 1 var acaba rica etsem süper ve evolution ı da atar mısınız [email protected]

  7. Lütfen videoyu [email protected] adresime de gönderir misiniz?Sevinç Hanım'a Face Messenger üzerinden de ulaşmak için gayret ettim ama mesajımı almadı sanırım.Benim için bu video çok önemli.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum….

Yorum Yaz

Pin It