Egzersiz

Basenleri eritin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Genelde Türk kadınlarında en çok karşılaşılan vücut tip, armuttur. Üst taraf ve bel ince altlara
doğru genişleyen bir yapısı vardır. En kötüsü de basenlerin çok ama çok zor erimedisir. Ama korkmayın! düzenli  yapıldığı sürece diyet ve egzersizleriniz size cevap verecek, bedeniniz sizin istediğiniz yönde bir değişim yaşayacak. Belki tüm bunlar rüzgar kadar hızlı olmayacak ancak kalıcı olacak.
ilk olarak yapacağınız işlem kendinize ve güzelliğinize zaman ayırmak.Karşınıza vücudunu beğendiniz bir kişinin resmini alın.Ancak belirlediğiniz kişiyi kıskanıyor olmanız lazım. Bu durumda sizler o kıskançlık ile daha istekli ve daha gayretli olacaksınız.

Hızlı kilo vermeye çalışmayın çünki daha sonra verdiğiniz bu kiloları hızlı bir şekilde geri alırsınız.
Düzenli bir şekilde beslenin ve egzersizlere başlayın.Şuanda sizin için önemli olan kilo vereceğiniz bölgeleriniz kalça ve basenleriniz.Unutmayınki sizlerin yediği yağlı yiyeceklerin yağ kısmı basen ve kalçalarınızda toplanıyor.

Bunun için yemeklerinizde az yağlı,salatalarınızı yağ kullanmadan yemeye özen göstermelisiniz.Ayrıca yapacağınız düzenli egzersizler ile de hayalinize daha hızlı ilerleyeceksiniz. Haftada 5 gün ve 30 dakikalık bir yürüyüş göreceksinizki sizde çok farklılıklara neden olacak.Yürüyüş yapamayanlar ise evlerinde rahatlıkla yapabilecekleri bir kaç hareket ile de aynı işlemi gerçekleştirebilirler. Örneğin evinizde iken yapabileceğiniz bir hareket: Ayağa kalkın ve ayaklarınızı aynı hizada kapalı tutun, daha sonra bir ayağınızı öne doğru götürüp diz çöker gibi durun.

Bu hareketi en az 10 kere tekrarlayın.Daha sonra aynı işlemi diğer ayağınız ile yapın,ancak bu hareket ve yürüyüşleri yaparken kalçalarınızı sıkmayı unutmayın. Bunları da yapamıyorsanız oturduğunuz yerde kalçalarınızı sıkıp bırakmanız bile basenlerinizi ve kalçalarınızı oldukça toparlayıcı olacaktır. Eğer hareketlerinize ve diyetinize sadık kalırsanız, artık büyük ölçüde armut vücut olmaktan çıkıp,hayal ettiğiniz fiziğe sahip olabilirsiniz.

Yorum Yaz

Pin It