Diyet

“Perhiz Yapmadan Bulduğum Numara”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Yazıyı okumaya başlamadan önce arkanıza yaslanın ve düşünün. Siz yemeğinizi nasıl yiyenlerdensiniz? Ardınızdan atlı kovalar gibi müthiş bir hızla mı? yoksa masayı toplamak isteyenlerin sabrını zorlayacak ağırlıkta mı? Eğer yanıtınız ilkiyse siz yemek yeme şeklinizi değiştirmediğiniz sürece kilo problemi yaşamaya mahkumsunuz demektir.Sizlere şöyle anlatayım: Yemeğe başladığımız andan itibaren ortalama 20 dk sonra beyine doydum sinyalleri gitmeye başlıyormuş.yani 20 dakika içinde beyin doydum
diye algılıyor.bu 20 dakikada bir tabak salatada yeseniz doyacaksınız,3 tabak yemekte. Bu fikri destekleyen bir görüşte Fransız yazar  Danielle CHEVALIER’den geldi. “PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA”kitabının yazarının ilginç ama çok kolay bir önerisi var. Kitabın giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazacağım.

“Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:
Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir sürprizle karşılaşacağınıza inanıyorum.”

İnstagram hesabıma beklerim–> TIK TIK

2 Yorum Var

  1. ben de tam tersi herkes masadan kalkar ben yemelere devam ederim ve senelerdir kilom aynı 🙂 tabi bir iki kilo daha alsam hiç fena olmayacak. biz kadınlar çok memnuniyetsiziz sanırım 🙂

Yorum Yaz

Pin It