Genel

Dermokil Cilt Bakım Maskesi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Diyet yaparken bana göre en büyük dert, yaptığımız diyetten sıkılmaktır. Özellikle kilo verme sürecinde yaşadığımız durgunluk bizi herşeyden bıkma eşiğine sürükler. Bu dönemleri hepimiz gibi bende yaşıyorum. Böyle bunalımlı, yorgun hissettiğim günlerde diyetime daha sıkı sarılmak için benim harika  bir yöntemim var. 
Kendime bir kaç saat ayırıp bakımla şımartmak. İnanın çok işe yarıyor. Böyle dönemlerde kendimizi güzel hissetmek bizlere daha güzel olmamız için motivasyon sağlıyor. Dolayısıyla diyetten egzersizden geri kalamıyoruz . tamamen psikolojik destek anlayacağınız 🙂 Bugün sizlere anlatacağım ürün aslında hem güzelliğinizi fazlasıyla motive edecek hem de sadece 15 dakikanızı çalacak harika bir ürün. Dermokil Cilt Bakım Maskesi.  Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için farklı çeşitleri bulunuyor. Ben cildime uygun olduğu için normal cilt için olanını kullanıyorum. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı, Gül Suyu ve Yeşil Çay gibi bitki ekstraktları ile A, B, E vitaminleri bulunuyor. Faydaları bilimsel olarak kesinleşmiş kili de unutmamak gerek elbette. Kil bileşemleri içeren Dermokil cilt maskesi bu sayede  cildin gözeneklerinde biriken yağ fazlalıkları ve kirlerin neden olduğu sivilce, siyah nokta ve akne oluşumu engellemeye yardımcı oluyor, cildi rahatlatıyor,  pürüzsüz ve mat bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Yaklaşık 1 senedir kullandığım Dermokil cilt maskesinden vazgeçemememin en önemli iki nedeni, uygulama sırasında verdiği ferahlık duygusu ile cildimde matlığı silip süpürme  özelliği. Haftada bir kez düzeni atlamadan kullanırsanız etkisini yaklaşık olarak 3 kullanım sonrasında görmeye başlıyorsunuz. Tabi ilk kullanım sonrasında temizlik hissi sizi yalnız bırakmıyor.

Peki Dermokil cilt bakım maskesini bu kadar etkili kılan sebepler ne olabilir? Tabiki içeriğindeki mucizeler. Bakalım neymiş? 

Gül Suyu: Bütün cilt tiplerine uygun olup, dengeleyici temizleyici ve sıkılaştırıcıdır.
Mentol: Kan dolaşımını hızlandırarak cildi ferahlatır ve antiseptik etkisiyle sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Kompleks Bitki Ekstreleri: Kadife çiçeği, yeşil çay, ginseng, ıhlamur ve suda çözünen bitki yağları (avokado ve zeytin) ile deri tahrişini azaltır, sebum kontrolünü destekler, deriyi pürüzsüzleştirir. Deriyi nemlendirerek cildivi sıkılaştırır.
Yeşil Çay: Çok güçlü bir antioksidan ve cilt uyarıcıdır.
Alkol: Cildin ürünü emilimini hızlandırır.
Gliserin: Çok iyi bir nemlendiricidir.
Susam Yağı: A, B ve E vitaminleri bakımından zengindir. Demir, magnezyum, kalsiyum, bakır ve fosfor mineralleri içerir. Emilimi kolaydır.Cildi besler, toksinlerden arındırır.

Ben bu ürünü kullandığımda cildimin temizlendiğini, gözeneklerimin küçüldüğünü hissediyorum. Haftada bir kullanmak bana göre yeterli. Her hafta banyo yada duş sonrası temiz cildime kalın bir tabaka olarak sürüyor ve 15 dakika bekliyorum. Bu süre zarfında cildinizde serinlik etkisi eminim çok hoşunuza gidecek. ardından ılık su ile yıkayıp, tonikliyor ve kremliyorum. Boyun ve dekolte bölgesinde de oldukça etkili bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bu maskenin Kuaför, Güzellik Salonları ve SPA Merkezleri için hazırlanan Dermokil profesyonel serisine ait olduğunu belirtmeden geçmek istemiyorum.

3 Yorum Var

  1. bu ürünü denemeyi cok istiyorum anlattıklarına gore cok faydalı ozellikleri varmıs iceriğindekilerde cok guzeller, iyi gunlerde kullan canım:)

  2. Bu yorumu buldum çok iyi oldu.Şuan bu ürüne bakıyordum ve merak ediyordum.Ben de yağlı ciltler için olanını alacağım.Fayda göreceğimi düşünüyorum 🙂

Yorum Yaz

Pin It