Genel

Doğadan gelen dosttan kargo var

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Gerek zayıflama ile ilgili yöntemlerde  gerekse bakım üründe doğal ürünlere öncelik verdiğimi beni takip edenler bilirler. Maalesef siyahtan sarıya! dönen saçlarımın vahim durumunu da nadiren de olsa paylaşırım okuyucularımla. Bu konuda oldukça dertliyken sesimi duyan bir dost bana alternatiflerden oluşan tester ürünlerinden göndermiş.Tüm ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmediğini, ürünlerinin hiçbirisinin renklendirici ve boyar madde  içermediğini ve elbette dermatolojik testlerden geçirildiğini söylesem eminim hepiniz hangi dost firmadan bahsettiğimi hemen anlayacaksınız.

Elbette 1955 yılından bu yana doğaya dost ürünleriyle dünyanın yaşanır kılınmasına destek olan Otacı‘dan bahsediyorum. Bu sabah elime geçen ürünleriyle hatırlanmanın güzelliğini bana yaşatan Otacı’ya teşekkür ediyorum. Bu yazımda sadece elime geçen ürün isimlerinden bahsedeceğim. Otacı ile yeni tanışacak arkadaşlara daha faydalı bilgiler vermek için 2-3 kullanım sonrası  deneyimlerimi paylaşacağım. Bu arada saçtan saça fark olur düşüncesi ile testerlardan komşumada verdim. onun yorumlarını da iletmeyi düşünüyorum. 

Denenmeyi bekleyen ürünler şöyle:

Otacı Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım yağı ( Çözüm getirirse baştacım olur)
Otacı Argan Saç Bakım maskesi ( Argan yağı içeren ürünleri hep merak etmiştim)
Otacı Argan Şampuan
Naturway papatyalı nemlendirici-yumuşatıcı şampuan
Otacı Bebe Şampuanı (Kızım için)

 Otacı Argan El ve Tırnak Kremi ve Otacı Argan Sabun’da denenmek istenenler listemin başına yerleşti

Otacı’ya teşekkür eder, keyifle şekersiz kahvemi içmeye başlarım 🙂

6 Yorum Var

  1. İyi günlerde kullan canım:) Bende de mevcut aynı ürün testerları. Ben özellikle argan serisine bayıldım. İlk kullanımdan itibaren farkı gördüm ben. Umarım senin saçlarına da iyi gelir 🙂

Yorum Yaz

Pin It