Genel

Pangea Organics’den 1 izleyicime muhteşem bir losyon hediye

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Doğal ürünlere olan düşkünlüğümü takipçilerim bilirler. Eee durum böyle olunca da okurlarıma Pangea Organics‘den muhteşem bir hediye vermek farz oldu. %100 bitkisel ürünleri ile güzelliğimize güzellik katan Pangea organics, takipçilerime harika bir jest yaparak bir şanslı kişiye istediği  vücut losyonlarından bir adet seçme olanağı sundu. Biliyorum bu postu okuyan herkes bu losyonlardan biri benim olmalı diyor ama üzülmeyin şanslı gününüzde olmasanız bile buradan satın almanız mümkün.
Katılım şartlarımız

Pangea Organics Facebook Sayfası‘nı beğenip, bloğumun izleyicisi olmanız. Facebook-Twitter-Blog gibi sosyal paylaşım alanlarının en az birinde çekilişimi duyurmanız (Google+ paylaşımları geçersizdir) ve bu yazımın altında buradan tercih ettiğiniz losyonu yazarak mail adresiniz ile paylaşım linkinizi 1 Ekim tarihine kadar yorum olarak bırakmanız. Kargo ücreti firmamıza aittir. Sadece Türkiye içi gönderim yapabiliyoruz

Haydi gelin Pangea‘yı yakından tanıyalım.

Pangea’yı neden seviyoruz ve tercih ediyoruz sorularının yanıtı burada.

 1.SERTİFİKA : Uluslararası Tanınmış Sertifikasyon…

Tüm ürünlerimiz bağımsız ve kabul görmüş kuruluşlarca verilen,  uluslararası geçerliliği olan Organik Sertifikalarına sahiptir.

2.İÇERİK : Bitkisel ve organik içerikler…
Sertifikalı ürünlerimiz %100 bitkisel ve Glütensizdir.İçeriklerin en az %70 ila %95 ‘i organik organik tarımla üretilmiş güvenli içeriklerdir.

Aşağıdaki ürünler hariç tüm ürünlermiz VEGAN dır.

Yüz Temizleyici – Avusturya Yaban Eriği & Yakı Otu ( Bal içerir)
Göz Kremi – Türk Gülü & Beyaz Çay ( Balmumu içerir)
Dudak Balmları ( Balmumu içerir)
Vücut Losyonları ( Balmumu içerir)

3.AMBALAJ : Doğaya en az zarar içim maksimum çaba…
Ambalajlarımız geri dönüşümlü malzemeden rüzgar enerjisi ile üretim yapan tesislerde üretilmiştir.Paketlerin üzerindeki baskılar bitkisel boyalar kullanılarak yapılmıştır.Ve daha az atık için tüm ürünler konsantredir.

 

4.TEST : Zulüm içermeyen doğaya saygılı üretim…
Ürünlerimiz asla hayvanlar üzerinde denenmez.Tamamen doğal içerikler kullanıldığından ekosisteme zararlı maddeler barındırmaz.
Pangea Organics caringconsumer.org ( PETA iştiraki) kuruluşuna kayıtlı cruently-free (hayvanlar üzerinde test yapmayan) bir şirkettir.

Pangea ürünlerinde bulunan Skualen maddesi köpekbalığından değil Zeytinden elde edilmedir.

5. EL YAPIMI : Eldeki hassas ölçü…
 Kullanılan bitkiler toplanmadan karışım safhasına dek elde hazırlanır.Dünyanın değişik coğrafyalarından özenle seçilen bitkilerin nasıl toplandığını ve üretildiğini görmek için PangeaTV ye bir göz atın.

6.SAĞLIKLI : Zararlı kimyasallar dışarı…
Ürünlerimiz  Paraben, Parafin, Silikon, Deterjan, Sülfat , Sentetik Koruyucu, Yapay Koku ve Reklendiricileri asla içermez. Her aroma profili en yüksek kalitede esansiyel yağlar ve özütler ile dünyanın en iyi kaynaklarından harmanlanır .Herhangi bir Pangea ürününün kapağını açıp ilk nefesi aldığınızda ne kadar gerçek olduğunu anlayacaksınız.

7.ŞEFFAFLIK : Ne olduğunu açıkça yazarız.
Pangea Organics ürünlerinin içeriğini Latince Botanik isimleri ile her kutunun üzerine açıkça yazar.Ayrıca gündelik hayatta kullandığımız isimleri de parantez içinde yazar.Belki de evde kendiniz deneyebileceğiniz kadar açıklıkla…

8.MAKSİMUM FAYDA : Aromalı ve Cilde faydalı Saf Bitki yağları…
En küçük içerik bile maksimum fayda için harmanlanır.Faydasız hiçbir içerik üründe yer almaz, ve içerikler birbirlerinin faydalarını yok etmeyecek şekilde harmanlanır.Biyouyumlu nemlendirici ve organik antioksidanlarla formüle edilmiş ürünler sunuyoruz

 9.SOSYAL SORUMLULUK : Kadınlar için…
Pangea Organics kadınlara her yerde destek olmayı misyon edinmiştir. Az gelişmiş coğrafyalarda kadınların yararı için çalışan Women For Women International kurumunun bağışçı üyesi ve destekçisidir.

Bunu Biliyor muydunuz?
Organik Meyve ve sebzelerde yaklaşık %30 daha fazla antioksidan bulunur.
* Kaynak: Organik Tarım ve Gıda İşleme (Organik Gıda yoluyla Antioksidan Düzeyleri ,Bilim İnceleme Merkezi Devlet, Ocak 2005)

Organik bir çiftlikte meyve ve sebzeler hayatta kalabilmek adına zararlılarla mücadele edebilmek için daha fazla efor sarf etmelidirler. Böylece onların doğuştan gelen savunma mekanizmaları tetiklenir (İnsan antikorlarında olduğu gibi) İkincil Bitki metabolizmaları olarak adlandırılan bir doğal kimyasallar dizisi inşa ederler.SPMS’ler aroma, renk ve antioksidan yoğunluğundan sorumludurlar. Artan besin değerleriyle organik ürünler toprak, su ve çiftçiler için zararlı olan böcek ilaçları, mantar ilaçları ve ot öldürücüler gibi maddeler içermezler.

H E R  Z A M A N;
Fayda Odaklı
El yapımı
Organik
Şeffaf
Zulüm içermeyen (Hayvanlarda test edilmez)
A S L A ;
Petrol
Sülfatlar ve Deterjan
Praben ve Silikon
Sentetik Koruyucular
Yapay Renk veya Kokular

Biz her bir şişe ve tüpün içine, olabildiğince yüksek performans odaklı olarak, antioksidan yönünden zengin besleyici öğelerden sıkıştırabildiğimiz kadar koyuyoruz.
Bu uygulama;
Tüketim hızını yavaşlatıyor
Ürün değerini arttırıyor
Çok  miktarda ambalajın geri dönüşüm ve atık maliyetinden kurtarıyor.
*2007 yılında ABD’de üretilen 254 milyon metrik ton katı atığın %31 ini kaplar ve ambalajlar oluşturuyordu.

Ürünlerimiz Biyouyumlu nemlendirici ve organik antioksidanlarla formüle edildi;
 -Nemlendirici Etkenler; Soğuk preslenmiş Hindistan cevizi, zeytinyağı, jojoba, tatlı badem, çuha çiçeği, gecesefası yemiş ve tohum yağları ,kenevir tohumu, ayçiçeği çekirdeği, nar çekirdeği, hodan tohumu, havuç tohumu, Tamanu yemişi, argan ağacı , shea yağı ve kakao yağı, Aloe vera, zeytin skulane ve kuşburnu meyvesi
-hafif su-bağlayıcı olarak hiyalüronik asit ve sakarik eş enzimler.

-Antioksidanlar;
Kalojen tutmayı destekler
Mikro dolaşımın uyarılmasına yardım eder.
Cilt tonunu arındırır ve aydınlatır
Hücre gençleşmesine destek olur

Bir şanslı izleyicim Pangea Organics’den dilediği bir adet vücut losyonunun sahibi olacak. Buradan seçim yapabilirsiniz.

Gelelim zorunlu katılım koşullarımıza

Pangea Organics Facebook Sayfası‘nı beğenip, bloğumun izleyicisi olmanız. Facebook-Twitter-Blog gibi sosyal paylaşım alanlarının en az birinde çekilişimi duyurmanız (Google+ paylaşımları geçersizdir) ve bu yazımın altında buradan tercih ettiğiniz losyonu yazarak mail adresiniz ile paylaşım linkinizi 1 Ekim tarihine kadar yorum olarak bırakmanız. Kargo ücreti firmamıza aittir. Sadece Türkiye içi gönderim yapabiliyoruz

45 Yorum Var

  1. yazmayı unutmuşum facebook sayfasını zaten beğenmiştim-https://www.facebook.com/pervin.eren.90

    • bakımlı anne çok üzgünüm ancak çekilişin açıklandığı anlarda katıldın. Umarım başka çekilişlerde bulunursun. Çekiliş sonucu yayınlanmıştı.

Yorum Yaz

Pin It