Genel

Scentchips koleksiyonu ile muhteşem bir ortam yaratın

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Horizon Mum’un Scentchips koleksiyonu ile tanışmam yaklaşık 6 ay öncesine dayanıyor. Kayseri’de tanıştığım Scentchips koleksiyonu’nun hissettirdiği duyguları o kadar benimsedim ki vazgeçemedim ve İstanbul’a taşınmama rağmen yüklü miktarda sipariş vererek Scentchips koleksiyonunun minik kokuları olmadan bir gün bile geçirmiyorum. Kokulu mumu, tütsüyü, koku yayan bambu çubuklarını, oda kokularını eminim hepiniz biliyorsunuzdur ancak bugün size bahsedeceğim Scentchips koleksiyonu bambaşka birşey. anlatılmaz yaşanır denilen cinsten. Kısaca anlatmaya çalışacağım. Scentchips’lerimizi buhurdanlık veya Scentelektrikli buhurdanlığa koyarak kullanabiliyoruz. Scentchips’lere kısaca koku yayan renkli minik parafinli mumlar diyebiliriz. o kadar çok çeşidi var ki inanın hangisinden alacağınızı şaşırabiliyorsunuz. 

Scentchips nasıl kullanılır
En az 3 tane Scentchips seçin. Kendi kokularınızı yaratmak isterseniz www.horizonmum.com’un karışımlarına bakabilirsiniz.
seçtiğiniz Scentchips’i buhurdanlığa koyun.
Buhurdanlığın altına koyduğunuz küçük mumu yakın.
Eriyen Scentchips’in yaydığı kokuların etkisine kendinizi bırakın.

Müthiş seçenekleri bulunan Scentchips koleksiyonundan ben en çok tarçın, vanilya, zencefil çayı, manolya, sandal ağacı ve hanımeli kokusunu seviyorum ama bende yinede hepsi mevcut:)

2 Yorum Var

  1. Ben hollandadan aldim cok güzel ancak bir sorum olacak turkiyeden nerden bulabilirim veya bir site varmi siparis vermek icin

Yorum Yaz

Pin It