Diyet

Sodalı çay ile forma girin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Zayıflamanıza, yağ yakmanıza ve metabolizmanızın hızlanmasına yardımcı olacak bir zayıflama çayı ile daha karşınızdayım. Bu çayı içmeye devam ettiğiniz kür boyunca kendinize uygun bir diyet programını takip ediyorsanız ve düzenli egzersiz yapıyorsanız ciddi oranda incelebilirsiniz ama diyet yapmadan da bir kaç kilo vermeniz olası. Çay içiyorum diye yediklerinize dikkat etmezseniz aldığınız sonuç sizi çok da mutlu olmayabilir . Zayıflarken sarkmaları önlemek içinde kesinlikle egzersiz şart.  Gelelim çayın tarifine.

Sodalı Form Çayı Malzemeleri 

2 adet Sallama yeşil çay,
1 adet küçük limon yada büyük limonun yarısı kadar,
1 şişe soda ,
4 bardak su

Sodalı Form Çayı Tarifi 

Öncelikle herhangi bir kapta suyu güzelce kaynatın. Su kaynadıktan sonra içerisinde limonun kabuğunu soymadan içine atıyoruz. 2 tane sallama yeşil çayı da ilave ediyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıyoruz. Kaynattığımız karışımı artık başka bir kaba süzebilirsiniz.. Bundan sonra yapmanız gereken şey 1 şişe sodayı da karışımın içerisine beklemeden ilave etmek. 

Sodalı Form Çayı Kullanımı

Kaynatma işleminin amacı karışımın birbirine geçmesi ve limon ile yeşil çaydaki tüm suyun karışıma geçmesidir. Kaynatma işleminde sonra aktardığınız sodayla birlikte bundan sonra dolapta muhafaza edebilirsiniz. Taze olmasına gerek yok sabah hazırladığınız çayı, gün boyunca tüketebilirsiniz. 

4 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It