Diyet

Yağ eritten 7 içecek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sizleri bilmem ama ben açlıktansa susuzluğa katlanamayan insanlardanım. Özellikle şekersiz kahve ve ne yazık ki diyet cola vazgeçilmezim. Durum böyle olunca da gelsin selülitler, şişsin göbekler. hemen çözüm arayışına girdim ve içecek ihtiyacımı giderip aynı zamanda yağ yakmama destek olacak alternatifler buldum. Bizleri her gün mum gibi eritecek içecek tarifleri bu yazıda…

Buzlu su

Suyun metabolizmayı hızlandırdığını artık hepimiz çok iyi biliyoruz.
Günde 8 – 10 bardak soğuk suyla ekstra 250 – 500 kalori yakabilirsiniz. Hatta bütün diyetiniz boyunca sadece buzlu su içmeniz yeterli olacaktır.

Yağsız süt

Sütün için de bol bol kalsiyum vardır. Kalsiyum da yağların baş düşmanıdır. Günde en fazla 3 bardak yağsız sütü rahatlıkla içebilirsiniz. Özellikle spor yapmadan
önce içilen süt ekstra yakılan 50 kalori demektir.

Yeşil çay

Her gün içeceğiniz 3-5 bardak yeşil çayla (şekersiz ve tatlandırıcısız) yağlarınızı yaklaşık yüzde 40 oranında daha hızlı yakabileceğinizi biliyor muydunuz?

Sebze suyu

Yemeklerden önce bir bardak sebze suyu içmek, yemek sırasında yediğiniz her şeyden 135 kalori düşmeniz demektir. Bir zar gibi midenizi yağ yapan yiyeceklere karşı korur.

Peyniraltı suyu

Peynir ve yoğurt suları açlık ve iştah güdülerini tetikleren hormonları keserek tokluk hissine yardımcı olur. Bunu içtikten 90 dakika sonra diyete küçük bir ara bile verebilirsiniz.
Mesela nefis bir dilim çikolatalı kek!

Yoğurt türevleri

Buna yazın evde yapabileceğiniz smoothie’ler ve dondurmalar da dahil!
Her gün yediğiniz yemeklerin yanına birkaç yemek kaşığı yoğurt ekleyerek yüzde 81 oranında daha hızlı yağ yakabilirsiniz. Özellikle karın yağlarında etkisini hemen fark edeceksiniz.

Hindistan cevizi suyu

Yapay tatlandırıcı içermeyen Hindistan cevizi, diğer meyve sularına oranla daha sağlıklı ve yağların hızla yakılmasına yardımcıdır. Daha hızlı kilo vermek ve fit bir görünme sahip olmak istiyorsanız yaptığınız egzersizlerden önce Hndistan cevizi suyu içerek enerjinizi ikiye katlayabilirsiniz.

11 Yorum Var

  1. İnanın merakla ve severek takip ediyorum bloğunuzu.. Yavaş yavaş da uygulamaya geçireceğim. Çok çok teşekkürler selam ve sevgiler..:))

Yorum Yaz

Pin It