Diyet

Zayıflatan Mucize: Dereotu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dereotunu tadından ama özellikle kokusundan dolayı sevmeyenler çok ama bu harika bitkinin, zayıflamanın püfü oladuğunu söylesem eminim sizlere biraz daha sempatik görünecektir. Kilo vermek isteyip, İbrahim Saraçoğlu’nun önerilerine kulak vermeyen yoktur. Bende kendisinden harika bir öneri paylaşmak istedim.
Bitkisel Kürler Rehberi, Tıbbi Bitkiler Rehberi, Bitkisel Sağlık Rehberi, Bitkilerdeki Sağlık Mucizesi kitaplarına da imza atan ünlü bilim adamı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflatıcı etkisini açıkladı. İştahını frenleyemeyenlere dereotu kullanmalarını salık veren Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 Dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.’ diyor.

1 Yorum Var

  1. gece ataklarda yoğurtla karıştırıp yemeli bence , meze gibi.Sağlıklı beslenmeyi çok önemsiyorum,evdeyim ya artık daha çok vakit ayırabiliyorum kendime.Maskeler , iksirler . Bide kiloları verebilsek.Ama kararlıyım,kaçamaklar olmuyor mu oluyor ama devam.Sanırım motive olmak için günlük de tutucam blog olarak, çünkü zayıflama günlüğü olarak defterim var 🙂 İşteeee tam da açlıktan ve çikolata krizleri atağımda bloğuna girmeyi seviyorum, direnme gücü veriyor bana , mu mu mu 😉

Yorum Yaz

Pin It