Egzersiz

Leslie Sansone ile evde yürüyün

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
leslie sansone ile yürüyüş

Bugün havalar soğudu ve artık evde yapılacak egzersizlere yönelmek gerekiyor diyerek paylaşımlarıma başlamıştım. Sağolsun sevdiğim blogger arkadaşım Sena, evde zahmetsiz ve masrafsız yapılabilecek egzersizlere de bir bakmamı salık verdi.  Eee her gün sıcacık yorumları ile beni mutlu eden ve okumaktan zevk aldığım böyle bir arkadaş hiç kırılır mı:) Bu post Sena’ya gelsin. O zaman ne yapıyoruz? Leslie Sansone ile evde yürüyüş programının tüm detaylarını inceliyoruz.

Biliyorsunuz kilo vermek için yürüyüş mükemmel bir egzersiz. Tüm vücudu çalıştırıyor, bolca kalori yaktırıyor. Ancak dışarıda yürümek istemeyenler ya da şartları o an için uygun olmayan arkadaşlar yürüyüşü es geçebiliyor. Peki bu harika egzersizden kendimizi mahrum etmeye gerek var mı? Elbette hayır! Leslie Sansone ile evde yürüyüş keyfi sürebiliriz. Henüz Türkçe videoları olmasa da bıcır bıcır yüksek enerjisi ile İngilizce videolar da çok keyifli. Leslie Sansone ile yürümeye karar verdiniz. Çok güzel ama dikkat etmeniz gerekenler var.

Yeni başlayanlar için ideal

Yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp birkaç gün yapın sonrasında  2 mile geçin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyüşlere başlamak sizi zorlayabilir çünkü vücut tam adapte olmuyor. o yüzden vücudunuza yüklenmeyin. Yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın. Yürüyüş yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz.
Ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin. Asla çıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza çekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın. Her zaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin. Bunları Leslie Sansone her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim herkese kolay gelsin.

Laslie Sansone Videolarından hangisi size uygun?

Fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş vehızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması. Yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

Laslie Sansone 5 mil videoları

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

Leslie Sansone tempolu hareketler

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

[COLOR=”DarkRed”]Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program…

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women’s Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

49 Yorum Var

  1. Her gün lesi ile 3 mil yürüyorum. Doğru beslenme diyeti yapıyorum. Bu yürüyüşü hayat tarzına dönüştüreceğim inşallah. Kesinlikle yapın. Sonuç inanılmaz.

  2. merhaba leslie ile zayıflamaya karar verdim. ancak sormak istediğim bir şey var. 3 mile olanı yaparken 1 mil bittikten sonra ara veriliyor mu? ara vermeden mi devam etmeliyim

  3. Ben de adam akıllı bu sabahtan şu zamana kadar beslenmeme dikkat ettim(ki bu benim için bir rekordur:) ayrıca leslie 3 mil yaptım ve bir saat de basketbol oynadım amacım 66 kilodan 58 kiloya düşmek iki ay zamanım var.Şans dileyin:)

  4. Bu yazıyı yeni gördüm desem 🙁
    Yazı çok güzel, bu yazıda neden yorumum yok, nasıl haberim olmadı bilemiyorum 🙁

  5. Lesli yi indirebildinizmi yoksa internettenmi yapıyorsunuz ben uğraştım olmadı yardımcı olurmusunuz

  6. ya peki bende varis var bu sporu yapınca bi zararı olurmu acaba. normalde okul çok yakın 500 m belki oraya kadar yürüdüğümde bile 1 gün sonra backlarım morarıyor. denemeli miyim

  7. Merhaba ben leslie yeni başladım 3 mile yada 5 mile yapıyorum.bacaklarımı zayıflatmak istiyorum en çok sizce faydasını görürmüyüm görürsem de ne kadar zamanımı alır? Şimdiden teşekkürler

    • O fragman gibi bişey normalde sadece 1 mil 15 dk sürer. 5 mil 1 saat 15 dk sürer

  8. Merhaba , ben 3 mili akşam yemek sonrasında yapıyorum yaklaşık 1 saat sonra da uyuyorum. Belirli bir diyetim yok ama düşük kalorili yemeye çalışıyorum. Bacak bölgemin incelmesini istiyorum. Faydası olur mu?

  9. Merhaba, Leslie ile 3 mil probramına başladım. çalıştığım için her akşam yatmadan yaklaşık 1 saat önce yapıyorum. Bacaklarımın incelmesini istiyorum, kilo olarak çok şikayetim yok 1-2 kilo belki. bu nedenle de diyet ile de takviye yapmıyorum. Faydasını görür müyüm?

  10. Merhaba ben iki ayda hem diet yaparak hem leslie 3 mil programını uygulayarak 14 kilo verdim o yüzden herkese öneririm ama kilo vermem durdu acaba mil arttirsam ise yarar mi?

  11. merak ettiğim şey hergun leslie yapmanın vücuda bir zararı olurmu diğer sporlar gibi gün aşırı mı yapmalıyız

  12. Bende 4gundur yuruyorum . Sabah 1mile gun icinde 3mil ve aksam 1mil. Bunun yaninda yogurt kurude yapiyorum. 4gunde 2kg gitti bile . Mutlaka oneriyorum.

  13. merhabalar bende lessiyle sporu yeni dudum ve iki gundur yapmaya basladim 63 kilodan 55e dusmek istiyorum ve ozellikle gobek ve kalca bolgesi eritmek istiyorum hangi videoyu uygulamam gerekli bide onereceginiz diyet varmi

  14. Pingback: 10 günde 6 kilo vermek isteyenler "Aristo Diyeti" ile zayıflıyor - Sen de İncel

  15. Pingback: Evde yürüyüş nasıl yapılır? - Sen de İncel

Yorum Yaz

Pin It