Genel

Bir azim hikayesi: By Ivan Pastaneleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Bugün sizlere daha önce bildiğim ama #syafroditeventi’nde daha yakından tanıma mutluluğunu yaşadığım By Ivan Pastaneleri’nin muhteşem hikayesinden bahsedeceğim. By Ivan Pastaneleri’nin tüm işletme hakkını devralan Marka sahipleri ile  By Ivan franchise hizmetinden başlayıp By IVAN’ın yeni sahipleri  olana kadar geçen süreci konuştum.  Süreç gerçek bir azim hikayesi aslında. İnsanın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığının somut kanıtı. Çok keyif aldığım sohbet sonrasında anladım ki By Ivan güvenilir ellerde. 
01.06.2012 tarihinde marka sahipleri, By IVAN pastanesinin franchise’ını almayı çok istemiş. Normal’de pastane kimseye franchise vermiyormuş. Marka sahiplerinin pek umutları olmasa da  gidip görüşmüşler ve franchise’ı almışlar.  By IVAN kurulduğundan beri ilk bayilik bu şekilde verilmiş ve  Marka sahipleri olarak 3 bacanağın samimi ortaklığı ile Çekmeköy’de pastanelerini açmışlar. 01.10.2013 tarihinde de bütün by IVAN markasını ve pastanenin tüm işletmesini devralmışlar ve by IVAN’ın yeni sahipleri olmuşlar.
Çok etkileyici değil mi?

Aslında herşey burada son bulmamış. By Ivan’a samimi ve profesyonel bir yüz kazandıran bu sürecin ardında samimiyetini kaybetmeden profesyonelliğini her zaman koruyan bir isim var. Nardiji Ajans. 
Gelin bu süreci de Nardiji adına Ceyda Hanım’dan dinleyelim.
“Biz Nardiji ajansı olarak onlarla tam bu esnada tanıştık. Çok eski bir web siteleri ve çok aktif olmayan sosyal medya hesapları vardı by IVAN pastanesinin. Marka sahipleriyle oturup anlaştık ve tüm reklam, sosyal medya, kurumsal kimlik çalışmalarını yürütme kararı aldık. by IVAN pastanesi tarihinde de bu anlamda bir yenilik yaptılar. Daha önce dijital bir ajansla, bu tip çalışmalar hiç yapılmamıştı. Güzel bir başlangıç yaptık ve herkes tüm yüreğiyle güzel devam edeceğine inanıyor, en önemlisi bu sanırım. Başlattığımız çalışmalar 1 ayı anca buldu, fakat bu süre zarfında, yönetiminde desteği ve onlarla kurduğumuz dostluk ve samimiyet ilişkileri sayesinde, kendi yerimiz gibi benimsedik ve onlarında varları yoklarıyla bu işe gönül vermeleri bizleri çok motive etti. “

8 Yorum Var

  1. Lezzetli neki enfesti bence bayıldım..
    Ellerine sağlık by IVAN çalışanlarının..
    Vesile olduğun için de çok teşekkürler canım ♥♥

  2. blog güzelde imla hatalarınız var başarı hikayeleri başlığınızı bi kez daha gözden geçirin lütfen…

Yorum Yaz

Pin It