Genel

Palmolive Thermal SPA Cilt Yenileyici Duş Jelime kavuştum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

İlk çıktığı andan beri vazgeçemediğim Palmolive Thermal SPA Cilt Yenileyici Duş Jelini kızımın ısrarlarına dayanamayarak yine aynı markanın Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu ile aldatmıştım. Sonu benim için hüsran, kızım için muhteşem bir deneyimle biten Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu bitince hemen Watsons raflarına koştum ve ilk aşkıma yeniden kavuştum.

Bazı bloglarda Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu hakkında çok güzel yazılar duysamda ben pek sevemedim nedense. Zaten çikolata kokusu içeseren hiçbir şeyi sevmiyorum. Çikolata kokusu doğal olmalı, yapay olunca acı ve kekremsi bir kokusu oluyor bana göre. Sonuç olarak, Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu bende yeterli bir temizlik hissi uyandırmadı. Palmolive Thermal SPA Cilt Yenileyici Duş Jeline gelince kendisinin bende ayrı bir yeri var diyebilirim.  Hindistan cevizi ve jojoba özlerinden oluşan bu duş jelinin icerisinde minik minik tanecikler var ve bu da vucudumuza peeling yapmasını cildimizin yenilenmesini , yumuşamasını saglıyor. Peeling etkisi var ama cildinizi tahriş etmeden yeniliyor. Kokusu ise muhteşem. Watsons mağazalarında indirimdeydi sanırım 6.90 TL’ye aldım.

5 Yorum Var

    • Aynen canım çikolata ferahlık duygusundan biraz yoksun . Mavi olanı ve bu favorim. hamam serisini ise yine çok sevemedim

Yorum Yaz

Pin It