Genel

Ev yapımı makyaj temizleme sütü

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Makyaj yapmak cildi olumsuz etkiler ancak ne yazık ki makyaj yapmaktan kaçınmanın zor olduğu anlar yaşıyoruz. Makyaj yapmadan olmuyor diyorsanız cildimizi temizlerken doğal malzemeler kullanmaya ne dersiniz? 

Malzemeler:
• 1 adet salatalık
• Yarım litre süt
• 3 çorba kaşığı tatlı badem yağı
Hazırlanışı
Salatalığı yıkadıktan sonra kabuğuyla rendeleyin. Rendelenmiş salatalığı sütle pişirdikten sonra süzgeçten geçirin. Soğuyan karışımı cam şişeye koyduktan sonra içine badem yağı ilave edin. Bu karışımı buzdolabında 5 gün saklayabilirsiniz.

11 Yorum Var

  1. çok güzele benziyor ama kullanım ömrünün az olması kötü tabi.. ama denemek de istiyorum..

  2. Salatalık zaten birebir cilde. Ben de annemin tavsiyesiyle bunu yapıyorum. Paylaşımınız için çok teşekkürler. O kadar yararlı bilgiler paylaşıyorsunuz ki hayatımız kolaylaşıyor. Ellerinize yüreğinize sağlık.

    Sevgiler

    • Çok ama çok teşekkür ederim bu harika yorum için ayrıca bende blog öncesinden beri seni keyifle okurum 🙂

  3. güzel bır tarife benzıyor.. bende denemek ısterım ama bır sorum olacak.. badem yağı tüglenme yapmazmı. çünkü kaşa,kirpiğe,saça falan kullanıyoruzya genelde sıklaşsın dıye.. oyuzden yüzdede böyle birşey yapabilirmiki dıye düşündüm.

  4. güzel bır tarife benzıyor.. bende denemek ısterım ama bır sorum olacak.. badem yağı tüglenme yapmazmı. çünkü kaşa,kirpiğe,saça falan kullanıyoruzya genelde sıklaşsın dıye.. oyuzden yüzdede böyle birşey yapabilirmiki dıye düşündüm.

Yorum Yaz

Pin It