Genel

Mihera’dan çok özel hediyelerim geldi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Biricit ile düzenlediğimiz #syafroditeventi etkinliğimizin sponsorlarından biri olan Mihera ile etkinlik nedeniyle tanıştım ama kurucuları ile sohbet etme imkanı bulduğumda o kadar büyük keyif aldım ki etkinlik sonrası da yakın takibe aldım kendilerini.
 Reyhan ve Melodi Hanım yaptıkları işten müthiş keyif alan ve bunu işlerine yansıtan kişilerden.  Kargo hatası nedeniyle ürünleri ile o gün yanımızda olamadılar ancak bizlere sonrasında özel hediyeler gönderdiler. Çok ince düşünülmüş hediyeleri tek tek adreslerimize gönderdiler benim kargom dün geldi ve bayıldım bayıldım…
Bana özel olarak seçilmiş bir bileklik ve özellikle kızımın aklını başından alan yüzüğümün yanısıra sımsıcak cümlelerden oluşan bir mektup ve yarım bir iskambil kağıdı çıktı poşetten.  Bununla ilgili ilerleyen dönemlerde bir sürpriz varmış . Heyecanlandım 🙂 
Gelin harika tasarımları tek adreste buluşturan Mihera’yı yakından tanıyalım. 
Mihera.com ile Heyecan Dolu Tasarımları Keşfedin
Mihera.com tasarımcıların ve tasarım ürünler üreten firmaların ürünlerini, farklı olmayı yaşam şekli haline getirmiş binlerce üyesine sunuyor. 100`e yakın yerli ve yabancı tasarımcıya ev sahipliği yapan mihera.com, tasarımcılara da tanınmışlık sağlıyor.
Türkiye’nin İlk Tasarımcı Platformu
Galata`dan Alaçatı`ya kadar Türkiye`nin yetenekli tasarımcılarını bir araya getiren mihera.com, üyelerine hayatlarına renk katacak, farkındalıklarını ortaya çıkaracak ürün deneyimleri sunuyor. Tasarım bir minder ile salonunuza, el yapımı bir kolye ile tarzınıza, ahşap bir papyon ile iş yaşantınıza tasarım katacaksınız.

6 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It