Genel

Saçımıza sihirli bir dokunuş: Magıc Leverag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Beni İnstagram hesabımdan takip edenler yeni keşfettiğim Magic Leverag ile ilgili heyecanımı paylaşımlardan görmüşlerdir.  Siyahtan sarıya dönen ve bu nedenle neredeyse elimde kalacakken kurtarmayı başardığım saçlarımla ilgili onarım serüvenimi sık sık bloğumda paylaşıyorum. Hangi ürünlerin saçlarıma iyi geldiğini benim durumumda olan dostlara yardımcı olması için aktarıyorum.

Saçlarımın neredeyse eski sağlıklı günlerine kavuştuğunu rahatlıkla söyleyebilirim.  Bu sonuç beni mutlu ediyor elbette ama şimdi saçlarımla ilgili başka bir sıkıntıma çare buldum. 

Evet saçlarım sağlığına kavuşuyor. Peki ya şekillendirme? O kadar uğraşıp geriye döndürdüğüm saçlarımı ısıya maruz bırakmak, tekrar yıpratmak istemiyordum. Google sağolsun imdadıma kavuştu.  Isı gerektirmeden şekillendirecek ama yapay durmayacak bir yöntem ararken karşıma Magic Leverag-sihirli bigudiler çıktı.  
Birçok fırsat ve indirim sitesi’nde satışta olan Magic Leverag’ı incelemeye koyuldum. Gerek fiyat gerek müşteri ilişkileri bana en uygun gelen fırsat ve indirim sitesi’nden hemen sipariş verdim. Magic Leverag  bana  16.90TL yerine nettpazar’ın kampanyası ile 7.90 TL’ye ulaştı. Hem de süper hızlı bir şekilde. 

Paketleme işlemi o kadar güzel yapılmıştı ki karton kutuda olan ürünümün kutusunda tek bir çizik bile olmadan elime geçti.  Hatta ürünüm, kutusunun boyutundan oldukça büyük bir koliye konulmuş.  İnce detayları es geçmeyen Nettpazar’a ayrıca teşekkür ederim. 

Sihirli bigudilerimiz nasıl kullanılıyor ?




Nemli olan saçınızı tutam tutam ayırın (köpük yada jöle de kullanabilirsiniz).
Magic Leverag çubuğunu rulonun içinden geçirin.
Magic Leverag çubuğunun uç kısmına saçınızı iliştirin.
Magic Leverag çubuğuna iliştirmiş olduğunuz saçınızı rulo içinden geçirerek çıkarınız.
Bu işlemi saçlarınızı tamamına uygulayın.
En az 30 dakika kadar bekleyiniz 
Saçlar ıslaksa bekleme süresini 4 saate kadar çıkarabilirsiniz.
Saçınızın kuruduğundan emin olduktan sonra kıvırcık ruloları elinizle düzleştirip çekerek saçınızdan çıkarın.

Kutuda 9 uzun ve 9 kısa bigudi ile bir adet saçı içeriye çekmek için aparat bulunuyor. 

Ben dün benim minik kelebeğimde uyguladım. Açıkçası çok eğlendik. Saçı bigudi içerisine alırken canınız yanmıyor. Çıkartması çok kolay ve cidden güzel buklelere sahip oluyorsunuz. bana göre tek olumsuzluk bigudilerin kısa olması çok uzun saçlarda uçlarda kalacaktır ya da birden fazla  bigudiyi tek tutamda uygulayabilirsiniz. 

11 Yorum Var

    • Çekilişinde varsa denemek isteyen arkadaşlar mutlaka katılmalı canım. Çekilişindeki diğer ürünlerde harika canım ♥

  1. Kullanımı çok kolay görünüyor. Benim de daha önce araştırdığım bir ürün bu, kullanabilirmiyim diye tereddüt etmiştim ama hoşuma gitti. Bigudileri çıkardıktan sonra da foto olsaydı keşke 🙂

    • Çok güzel bir ürün kolay şekil almayan saçlarda dahi etkili. en kısa zamanda sonuç blogda olacak 🙂

  2. bende var ama hic kullanmadım daha cok etki etmez diye düşünüp kaldırmıştım:) şimdi okuyunca çıkarıp denemem lazım bende sonucu merak ettim:)

  3. Ürünü daha kolay anında bulabileceğiniz bir mekan da ben söyleyeyim dedim görünce:) İstanbulda iseniz cumartesi günü olan Bakırköy pazarında da aynı kutu var kocaman bir tezgahta 🙂 bilginize süslü hanımlar:)

  4. :)) vay bak bunu bilmemiz iyi oldu ama bakırköy pazarına kim gidecek o var oraya gidene kadar netten gelsin :))

Yorum Yaz

Pin It