Genel

Ruby Kisses Pot’ o Miracle Lip Revitalizer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Bir dudak balmı olsa hem nemlendirse hem de çatlamış, berelenmiş dudakları iyileştirse…
Hayalimin vucut bulduğu bir üründen bahsetmek istiyorum sizlere. 
Ruby Kisses Pot’ o Miracle Lip Revitalizer.
Watsons mağaza kasalarının hemen yanında satışa sunulan bu ürünü ilk gördüğümde aklıma kazınmış ama acelem olduğu için kasada tekrar sıraya girmeyi göze alamamıştım. Hele eşler Watsons kapısında sizin çıkmanızı bekliyorsa! 🙂 Üründen hemen arkadaşım Morhastası’na bahsettim. Canım sağolsun bana bir tane alıp hediye göndermiş. Kendisine teşekkür ediyorum. 
Gelelim Ruby Kisses Pot’ o Miracle Lip Revitalizer hakkında kullanım sonrası fikirlerime. Ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve inanın pişman olunası tek bir anı daha yaşamadım.
Tadı yok ama Mentol kokusu beni benden aldı diyebilirim. içerisindeki mentol sebebiyle dudaklarımda kısa bir süre hafif bir yanma hissediyorum. 
Bu özelliği ile mazoşist yanımı harekete geçiriyor:) Düzenli kullanımda yumuşatıyor, yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyor.
Watsons’lardan 16.90TL’ye sahip olabilirsiniz.

3 Yorum Var

  1. Vay be ne ürünmüş :)) ben sana aldığım Watsons kapanınca blistex aldım gratisten bide senin hediyen olan tender care var ama bunu da öyle bir anlatmışsın ki almamak ayıp olur bence onuda alayım kendimede :))
    Güle güle kullan canım mentollü olması gerçekten iyi oluyor özelliklede hastayken,
    Bence gratislerde de satılmalı bu ürün..

Yorum Yaz

Pin It