Diyet

Bu kür göbek eritiyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Göbekte oluşan fazlalıklardan kurtulmak bana göre en zorudur. Ne kadar zayıflarsak zayıflayalım bazen karnımızdaki o tümsekten tam olarak kurtulamayız. Göbeğin erimesi ve dümdüz bir karın için elbette egzersiz yaparak karın kaslarını çalıştırmak şart. Bunun yanında karın yağlarını hedef alan kürlerden yardım alıp, istediğimiz sonuca ulaşmanın tadı elbette hiç bir şeyde yok. Bu kürlerden en etkili ve kolay olanlarından birini paylaşacağım bugün sizlerle. Malzemeleri ve yapımı düşünülünce hem basit hem de ekonomik bir tarif.  Bu arada harika bir haberim daha var. Kür yağ yakımına verdiği desteğin yanında bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Hadi kürü hazırlayalım. Eşit oranda zencefil, zerdeçal ve tarçını (Her biri toz olacak) cam bir kavanozda karıştırın. Uykudan yaklaşık 3 saat kadar önce 1 kase yağsız yoğurda 1 tatlı kaşığı baharat karışımımızdan ekleyin ve afiyetle tüketin. 

5 Yorum Var

  1. Benim de sorunum bu 🙁 zayıfım ama göbeğimdeki tümsek bir türlü gitmiyor…
    aynı kürü çok yakın arkadaşım uyguladı, inanılmaz kilo da verdi inceldi de…
    ben tembelliğimden yapmadım ama bundan sonra yapıcam sanırım 🙂
    sevgiler,
    lifeofyasmina.com

  2. Canım sorma benimde en zorlu bölgem bu 🙁 Umarım en kısa zamanda kurtulursun sende. Arkadaşın ne kadar süre uyguladı kürü?

    • yaklaşık 2 aydır yapıyor canım, hiç aksatmadan 🙂 ama sonuç inanılmaz valla gözümle gördüm 42-44 bedenden 38 e düştü 🙂

    • Harika bir sonuç 🙂 Bende bir süre yaptım ama seninde dediğin gibi bir anda bıraktım üşendim hemen tekrar başlıyorum 🙂 Arkadaşını da tebrik et

Yorum Yaz

Pin It