Genel

Mor Hastası ve Sendeincel’den harika hediyeler var

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Yaz geldi ve siz hala fazla kilolardan kurtulamadınız mı? Sadece zayıflamak yetmez gençleşmekte gerek diyenlerden misiniz? O zaman bu çekiliş tam size göre!
Mor Hastası ile ortak düzenlediğimiz çekiliş sonucunda tam iki kişiye harika hediyeler vermeye karar verdik. Şartları çok basit olan çekilişin ardından 1 kişi Zayıflamaya yardımcı termal kemer ile yine hem zayıflatan hem de gençleştiren detoks programının olmazsa olmazı Madal Bal kazanacak. 1 kişi ise bel inceltmek için nefis bir alet olan Twister bel incelten diskin sahibi olacak.
Çekiliş şartlarına geçmeden gelin hediyeler hakkında biraz daha bilgi sahibi olalım.
Termal Kemer: İnce bir bel ve düzgün bir fizik için idealdir.Bel bölgenizi sıcak tutarak terletir ve kilo kaybına destek olur.İstenilen saatte kullanılabilir.
Madal Bal:Vücudu toksinlerden arındırma, kilo koruma dengeleme ve gençleşme programı. Program arzulanan kiloyu korumaya yardımcı olur, ihtiyaç duyulduğunda hızlı kilo vermeye yarar, aynı zamanda özel kişisel uygulama imkânı sağlar. Hücreyi yeniden yapılandırması, canlılık ve enerji vermesi, ayrıca toksinlerden arındırması programın özelliklerinden biri. Hızlı kilo verme ve tükenen enerjinin hızla geri kazanılması yine programın küçümsenmeyecek özelliklerinden.
Twister:Bel ve karın bölgesini yakmak için son derece ideal bir üründür. Sağa sola dönerek özellikle yan karın bölgenizi inceltmeyi sağlayan kullanımı basit, taşınabilir ve çok eğlenceli bir alettir. Basen ve selülit gidermek için çok uygundur.
Eveeet! hediyelerimizi tanıdık şimdi sıra şartlarımızda 🙂
*Morhastası ve Sendeincel blogunu  takibe almanız öncelikli şartımız. (Sağ yanda takip edenler sekmesinden)
*Çekiliş duyurusunu faal olarak kullandığınız sosyal medya hesabınızda (+g hariç) herkese açık olarak duyurmanız diğer bir zorunlu şartımız. 
Ek Hak isteyenlere özel
*İnstagramda #ortakcekilis 
#sendeinelmorhastasicekilis etiketleri ile paylaşmanız (+1)
*Blogunuz varsa çekilişi blogunuzda ayrı bir post olarak yazmak. (+3) (
en az 30 takipçiniz olmalı ve çekilişçi blog olmayacak)
*Facebook sayfalarımızı buradan ve buradan beğenmek (+1) hak
*Şartları yerine getirip paylaşım linklerinizi, takibe aldığınız ve/veya beğeni yaptığınız kullanıcı isminizi mail adresiniz ile bu postun altına yorum olarak bırakmanız çekilişe katılım için yeterli. Sonuçlar 7 Ağustos’ta açıklanacak.
Not: Her iki bloga yorum atmanız ek hak getirmeyecektir.
Kargo ücreti elbette bize ait olup sadece Türkiye içine gönderim yapılmaktadır. 
Hepinize bol şans diliyoruz 🙂

10 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It