Genel

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülleri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hepimiz ışıl ışıl ışıldayan bardaklar ve tabaklara sahip olmak isteriz. Günün koşturmacasında ise bulaşık makinelerinin hayat kurtardığını biliriz. Bulaşık makinelerimiz sayesinde kalabalık misafirleri gözümüzde büyütmeyiz, mutfağımız daima derli toplu durur, bulaşık yıkamaya ayırdığımız zamanı sevdiklerimize ayırabiliriz, elimizin dayanamadığı yüksek ısılarla yıkanan bulaşıklarımızı çok daha hijyenik olur, sudan tasarruf ederiz… 

Bulaşık makinelerinin daha onlarca faydasını sayabiliriz değil mi? 
O halde iyi ki bulaşık makineleri var! 
Buraya kadar herşey çok güzel ancak hepimizin kafasında aynı soru döner durur. “Hangi bulaşık makinesi deterjanını kullanmalıyım?”
Bu konuda hep araştırırız, çevremizde bulunan dostlarımızın tavsiyelerini dinleriz, farklı markaları denemeye gayret eder, deneme yanılma yolu ile iyisini ararız. 
Ben bugün sizlere Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerinden bahsetmek istiyorum. Gelin bugün de benim deneyimlerime kulak verin ne dersiniz?
Bulaşıkların yanı sıra makineyi de temizlediği için bir süredir kullandığım Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerinden yakın zamanda kocaman bir koli hediye aldım. Hem Trnd projesi olan bu çalışmanın içerisinde olduğum için hem de zaten severek kullandığım kapsüller hediye edildiği için çok mutlu oldum. Proje çerçevesinde ekstra 20 adet deneme paketini sevdiklerimle paylaşabilecek olmanın güzelliği de cabası. Sizde Trnd ile tanışıp, projelere dahil olabilirsiniz. 
Haydi Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerini daha detaylı inceleyelim. 
* 3’lü sıvı içeriği olan tek bulaşık makinesi tableti. Peki bu bölmeler ne işe yarıyor? Açık mavi ve sarı bölme bulaşıklarınızı temizleyerek, pırıl pırıl yapıyor. Koyu mavi bölme ise bulaşık makinesi temizleyicilerin içeriğine sahip. Makinenizi temizleyerek, kirlenmesini engelliyor. Elbette bu müthiş bir özellik. Kim kirli bir makinede bulaıklarını yıkamak ister ki?
*Tabletin paketini açmanıza gerek yok. Bu durum kullanım kolaylığı açısından çok önemli. Deterjan elinize değmiyor. Makineniz ile ciddi anlamda suya sabuna dokunmadan temizlik keyfi yaşıyorsunuz.
*Sıvı içeriği sayesinde hızlı çözülüyor bu nedenle düşük ısıda bile mükemmel temizlik elde ediyorsunuz. Ekonomiye katkısını söylememe gerek var mı?
*Parlatıcı ve tuz etkisi bulunuyor. Ekstra ürün kullanmasanız bile yeterli oluyor.
Benden şimdilik bu kadar. Sizler hangi deterjanı kullanıyorsunuz? 

8 Yorum Var

  1. o projeye bende katılmak istedim. Ama dahil edilmedim. Sanırım üye sayımı az buldular. Sizi tebrik ederim. BİLGİLENDİRİCİ VE FAYDALI BİR POST OLMUŞ.

    • Üye sayından kaynaklandığını sanmıyorum canım bence çok güzel bir blogun ve azımsanmayacak takipçi sayın var. Zaten hangimiz takipçi sayımızı yeterli buluruz ki 🙂 Vardır bir sebebi belki başvuru sıralamasına bakıyorlardır. Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler

  2. Fairy en iyisi bizim evde Fairy çıktıktan sonra başka marka bulaşık deterjanı kullanılmadı hem elde yıkama hem de makine için 🙂

    • Ben de çıktığı günden beri hem el hem de makine için Fairy Platinum kullananlardanım. İlk defa elde yıkama bulaşık deterjanı reklamlarındaki gibi sıkıyorsun yıkıyorsun yağ lekeleri pofff diye gidiyor 🙂

    • Aynen 🙂 hatta rakip firmalar sempatik görünmek için fiyatı düşürdü resmen F ile başlayan diğer marka var ya o :)))

    • Onlar daima kampanyadalar şimdi market görevlileri her kasadan geçişte soruyorlar F… indirimde alır mısınız diye 🙂

Yorum Yaz

Pin It