Diyet

Hurma Diyeti 2. gün

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hurma diyeti 2. gün sonuçları ile devam edelim. Gün içinde 21 adet yaş hurma ve toplamda 12 yemek kaşığı yağsız ( Yağsız olması şart) tükettiğimiz ve bol bol yeşil çay, su içtiğimiz hurma diyeti ile 1 haftada 5 kilo verilebildiği iddia ediliyordu. Ben aralarda irili ufaklı kaçamaklar yapsam da 2. günümün içinde toplam 1100 gram verdim. Elbette bu benim bünyeme, fazla kiloma göre, yaptığım egzersiz planına ve üzülerek söylüyorum kaçamaklarıma göre elde ettiğim bir sonuç. Başkalarında mutlaka farklılık gösterecektir.

Kaçamaklarım

+Akşam menüsü yerine yağsız tavuklu salata yedim
+Kızımın doğum günü kutlamaları nedeniyle 1 dilim pasta yedim

Egzersiz
Her gün mutlaka 45 dakika kondisyon bisikleti kullandım. Hızlı olmaya gayret ederek nabız sayımı 105 ile 118 arasında tutmaya çalıştım.
Yürümeye özen gösterdim. Günde en az 10000 adım atmayı ihmal etmedim.

Diyet sırasında sürekli tatlı hurma yemenin iyi ve kötü yanları var. Tatlı ihtiyacı hissetmemek avantaj ancak bazen insanın içini bayabiliyor. Ben bu sorunu şekersiz bitki çayı ve kahve içerek atlatmaya çalışıyorum.

Hurma diyetine benimle birlikte başlayan arkadaşların  takip ettiği sayfamız ve grubumuzu takip edebilirsiniz..
Hurma diyeti yapmak isteyen bazı okurlarımın yaşadığı bölgede istedikleri zaman hurma bulamadıklarından şikayetçi olduğunu biliyorum. Böyle bir durumda benim gibi yapabilir netten sipariş edebilirsiniz.
Eğer İstanbul içindeyseniz  Fatih Ali Kuşçu Mah Darüşşafaka Caddesi Hacınecipbey Sokak No 3 / B Fatih / İstanbul   (Selam Market karşı sokağında) ya da Bayrampaşa Gıda Toptancılar Sitesi A blok No : 1336 Bayrampasa adreslerinde faaliyet gösteren Hurmacınız’dan güvenle istediğiniz çeşitte hurma alabilir,

Yorum Yaz

Pin It