Genel

Blogları keşfetmeye ne dersin?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Blog yazmak hepimiz için bir keyif ve terapi şekli. Yazarken daha fazla insana ulaşmak sesimizi duyurmak istiyoruz. Bizim gibi blog yazanlar ile tanışıp arkadaş hatta kimisi ile dost oluyoruz. Blogger dünyasına her gün yeni yeni bloggerlar katılıyor. Bizler çoğu zaman yeni arkadaşları gözümüzden kaçırıyoruz, daha uzun soluklu yazan arkadaşlarla da yolumuz kesişmemiş olabiliyor. 
İşte bu postun çıkış noktası buradan başlıyor.  Gözden kaçırdığımız bloggerlar ile tanışıp yeni arkadaşlıklara yelken açmak isteyen herkesi bekliyorum. Yorum bırakan herkes bir birini takibe alırsa ve hatta bu postu paylaşırsa daha çok bloga ulaşmış oluruz.
Bu yazının altına blog linkini bırakın dilerseniz bir de yaşadığınız şehri yazın (Belki bir gün bir etkinlikte toplaşırız) tanışalım.
Sevgiyle kalın

45 Yorum Var

  1. Merhabalar deryaninsporgunlugu.blogspot.co.at benim blogum. Ozellikle bayanlara ve mesgul annelere yonelik saglikli yasam onerileri ve kisisel motivasyon.

    • Canım teşekkür ederim. Evet herkes bir birini takibe alırsa daha çok bloga ulaşmış oluruz

  2. Canım çok iyi düşünmüşsün, benim blogum http://www.lifeofyasmina.com , çoğu makyaj, bakım üzerine olsa da, nerelere gittim, hangi kitapları okudum neler izledim, paylaşmayı da severim, beni takibe alınca blogumda herhangi bir yazıya yorum bırakırlarsa daha rahat görüp takibe alırım diye düşünüyorum, herkesi öptüm 🙂

  3. ben de buradayım kızlar, süpersin canım çok güzel fikir..takipteyim zaten:)

    bende blog çok, hangisi size hitap ediyorsa takip edebilirsiniz, hepsini de edebilirsiniz tabiki:) zaten bazılarınızla tanışıyoruz..

    Bloglarıma göz atmak isterseniz:

    http://tanrimevleniyorum.blogspot.com

    http://mantarinmaceralari.blogspot.com

    http://aslitheteapot.blogspot.com

    http://mutlulukfabrikam.blogspot.com

    http://salyangozunyeri.blogspot.com

    http://melikeasli.blogspot.com

    • Maşallah Melikeciğim gözlerime inanamadım blog sayını görünce 🙂 Sanırım bir çoğu uzun süredir takibimde bloglarının öpüyorum seni 🙂

Yorum Yaz

Pin It