Diyet

5 adımda seksi karın!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hayal ettiğiniz seksi ve düz bir karına sahip olmaktan çok uzak olduğunuzu düşünüyorsanız birazdan bahsedeceğim adımları soluksuz okuyun ve hemen uygulamaya geçin. Kısa süre içerisinde görüntünüzde yaşanacak değişimler sizi fazlasıyla şaşırtacak. Ayrıca her birini aynı zaman zarfı içinde yapmanıza gerek yok. Yapmak istediğiniz hareketi gün içine yayarak uygulayabilirsiniz. Bel ve göbek çevrenizde yerleşen fazla yağlara veda etmeye hazır olun.

1-Sandalyenin üzerine çıkın ve sıkıca tutunun. Dizlerinizi sırayla kıvırarak çenenize doğru kaldırmaya çalışın, bu hareketi 12-16 kez tekrarlayın.

2-  Sırt üstü yere uzanın ve parmaklarınız başınızın arkasında birleşsin. Dizinizi çenenize  yaklaştırmaya çalışın ve aynı anda omuzlarınızı, boynunuzun konumunu değiştirmeden yerden yukarı doğru kaldırın. Sol bacağınızı düz tutarak yerden 45 derece açıyla kaldırın ve sağa doğru hafifçe dönmeye çalışın. Yattığınız yerde bisiklet kullandığınızı da düşünebilirsiniz. Pedal çeviriyor gibi 12-16 kez bacak değiştirerek uygulayın.

3- Sırt üstü uzanın. Elleriniz yanınızda düz bir şekilde uzansın. Bacaklarınızın ikisini de 90 derece açıyla yukarı doğru kaldırın ve bacak bacak üstüne atar gibi düz olarak bir süre sabit durdurduktan sonra değiştirin. Hareketi 12-16 kez tekrarlayın.

4- Yere sırt üstü uzanın. Ellerinizi 45 derecelik açıyla kulaklarınızın yanından düz olarak geriye doğru uzatın. Düz olarak uzattığınız bacaklarınızı 45 derece aralık şekilde kıvırın. Omuzlarınızı kendinize doğru kaldırın.

5- Yere yüz üstü uzanın. Ayak parmaklarınızın ucunda ve el dirseklerinize dayanarak tüm vücudunuzu havaya kaldırmaya çalışın.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It