Genel

Banyo Dekorasyonunda Muhteşem Fikirler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Evimiz bizleri yansıtan, huzur bulduğumuz kalemizdir. Yaşam alanımız evlerimizi dilediğimiz gibi dekore etmek ise büyük bir keyif. Evlerimiz, kişiliğimiz hakkında tartışılmaz ipuçları verir. Ne demiş atalarımız ” Aslan yattığı yerden belli olur”. Ne kadar yerinde bir söz! Bu nedenle benim için evimin havası çok önemlidir. Bir evin yansıttığı tüm hava ise dekorasyondan geçer. Ev dekorasyonu konusunda fikir veren dergilerin sayfalarında kaybolurken keyif yapmak gibisi yoktur. Ben de keyif anlarımı dekorasyon dergileri karıştırarak ya da internette keşfettiğim online dekorasyon dergilerinde kaybolarak değerlendirmeyi seviyorum. Homify ile böyle günlerin birinde tanıştım ve vazgeçemedim.

Online dekorasyon dergisi Homify sayesinde her tarza uygun döşenmiş yaşam alanları bana ilham veriyor. Benim ilgim daha çok banyo dekorasyonu olduğu için bugün sizlere aklımda kalan dekorasyon tarzlarını paylaşacağım.

Banyo benim için her zaman önceliklidir.

Banyolarımızda günün koşuşturmacasına hazırlanır, günü yine banyomuzda bitiririz. İşten eve geldiğimizde bizi rahatlatan, çocuklarımızın keyifli park eğlencelerinin son bulduğu yer yine banyolarımızdır. İşte bu nedenle banyom  benim için çok önem taşır.

NATALY KOMOVA / Homify

Annelerimizin salonlarını andıran şatafatlı ama bir o kadar uyumlu ve şık bu banyoya sahip olmayı kim istemez ki?

MORADAVERDE ARQUİTETURA/ Homify

Doğaya dönüş artık yaşamımızın her alanında var. Neden banyolarımıza da yansımasın? Gözlerinizi kapatın ve hayal edin. Kır evinizde doğaya karşı banyo keyfi yapıyorsunuz. ya da gözler açık kalsın bu manzara kaçmaz 🙂

ARTEMA PRACOWANIA ARCHITEKTUR / homify

Siyah ve beyazın muhteşem cazibesine kim karşı koyabilir ki? Sizler için seçtiğim bu banyo da siyah beyaz uyumundan vazgeçmek istemeyenler için gelsin. Sizce de asil durmuyor mu?

Banyonuzun kullanılabilir alanına göre sizler de binlerce dekorasyon önerisi ile karşılaşabilir ve uygulayabilirsiniz. Unutmayın sadece banyoda değil tüm ev dekorasyonunda en önemli konu ne kadar çok alanı kullanılabilir kıldığınız ve işlevselleştirdiğinizdir. Hepinize karmaşadan uzak zevkle döşenmiş yaşam alanları diliyorum. 

2 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It