Egzersiz

Havlu ile 5 dakikada kilo verin !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bugün ilginç ama etkili bir zayıflama yöntemi ile karşınızdayım. Japonların uzun zamandır uyguladıkları kilo verme yöntemlerinden biri olan havlu egzersizi ile çabasız bir şekilde iştahınız kapanacak ve vücudunuz yağ yakmaya odaklanacak.  Üstelik sadece 5 dakikada!
Japonların bu harika yöntemi ile zayıflamak istiyorsanız havlu, ince bir ip, düz bir zemin ve sadece 5 dakika zamana ihtiyaç var. Denemesi bu derece kolay ve masrafsız yöntemin detaylarına bakmaya ne dersiniz?

Havluyu rulo olacak şekilde sarın ve açılmasını önlemek amacı ile iple bağlayın. Rulo yaptığımız havluyu belimizin tam çukur bölgesine gelecek şekilde koyun ve düz zemine uzanın. Bacaklarımızı omuz genişliğinde açarak parmak uçlarımızın birbirlerine bakmalarını sağlıyor ve bu pozisyonu hiç bozmadan 5 dakika bekliyoruz.

11 Yorum Var

  1. sadece bu kadar mı gerçi kolay görünüyor ama bir yerden sonra acaip zorlanır insan aynı pozisyonda durmaktan..

  2. Yoga egzersizleri yaptığım dönemde bir Rus tarafından öğrendiğim bir yöntem ve kilo verme sonrası sarkık karnimi günde beş dakika yatarak bir ayda eski haline getirdim. Gerçekten mucize ve ucuz bir yöntem diyebilirim. Ayrıca ağrılı bel fıtığım vardı. Ağrılarım geçti ama fıtığım ne durumda onu bilmiyorum . Doktor kontrolün de anlayacağım.

Yorum Yaz

Pin It