Diyet

Zayıflatan en iyi 5 içecek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kilo vermeye karar verdiğinizde kendinize pek çok yandaş bulmalısınız. Ne kadar çok müttefik o kadar çabuk zafer. Özellikle susuzluğu açlıkla karıştırdığımız ve bu nedenle çabuk pes ettiğimiz uzmanlar tarafından sık sık dile getiriliyorsa o zaman yardımcı içeceklerden faydalanma zamanı gelmişte geçiyor bile! Birazdan size bahsedeceğim 5 içecek, daha konforlu zayıflamanıza yardımcı olacak.

Detoks suları
Detoks suları için diyet savaşlarının en iyi silah arkadaşı diyebilirim. Pratik bir şekilde hazırlanır ve vücudunuzda birikmiş toksinlerden kurtulmanız için en doğru yollardan biridir. Bu konuda etkili detoks özellikleri bilinen turunçgillerden vazgeçmeyin derim. Zencefil, havuç ve elma gibi yüksek lifli kök besinler de detoks sularında kullanılmak üzere tavsiye ediliyorlar.

Kahve
İşte benim en sevdiğim. Makul miktarda tüketildiği zaman sağlığımıza pek çok faydası bilinen kahve,metabolizmanın hızlanması ve yanan kalori miktarının artması için mükemmel bir araçtır. Elbette sade olmak koşulu ile.

Taze sıkılmış meyve suları (Yabanmersini+Armut)
Taze sıkılmış meyve suları zayıflarken güçten düşmenizi engeller. Ananas, portakal suyu gibi pek çok tercih hakınız olsa da yabanmersini ve armut suyunu tavsiye ederim.Yabanmersini ve armut suyu, yalnızca metabolizmanızı hızlandırarak kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz; aynı zamanda da enerji seviyenizi artırır ve vücudunuza ihtiyacı olan temel vitaminleri sağlar.

Sebze suları
Sebze suları da kilo verme çabalarınıza önemli oranda katkı sağlarlar. Kilo vermeye en uygun sebzelerin ise  turpgiller olduğu da bilinen bir gerçektir. İster tek başlarına kullanın, isterseniz diğer meyvelerle karıştırın lahana, brokoli, karnabahar gibi sebzeler yağ ile mücadelede ve toksinlerden arınmada en etkili silahlarınız olacaklar.

Yeşil çay
Zayıflatan içecekler denildiğinde mucizevi içecek yeşil çaydan bahsetmemek olur mu hiç? Her gün içeceğiniz bir fincan yeşil çay, ihtiyacınız olan tüm antioksidanları almanızı sağlar ve metabolizmanızı hızlandırarak yağları daha hızlı bir tempoda yakmanıza yardımcı olur.

Yorum Yaz

Pin It