Genel

Revox At Kuyuğu Şampuanı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,

Yazmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki ilk kez blog yazıyor gibi bir heyecan sardı içimi 🙂 Aslında bu dönemde sadece yazamadım: Sizlerle iletişimlerim farklı kanallardan devam etti ancak yazabilmenin verdiği haz bambaşka elbette. Bilgisayarımın bozulması,  hamileliğin zorlu geçen ilk 3 ayı ve tüm yoğunluğu ile devam eden işyeri gibi olumsuz etkilerden sıyrılıp yine gelmiş olmanın heyecanı ile yazılmayı bekleyen yazılarımın ilki ile sizlereyim. 
Bugün sizlere uzun bir süredir severek kullanmaya devam ettiğim Revox At Kuyruğu şampuanından bahsetmek istiyorum.
İsmi sizi yanıltmasın iceriginde at kuyruğu bulunmuyor. İsim hikayesi çok daha ilginç. İçeriğinde bulunan etkin madde horse tail ( at kuyruğu) extraktı atların kuyruk bakımında kullanan seyislerin olumlu etkilerini farkedince kendilerinde de denemeye başlamaları ve sonuçtan memnun kalmaları sonucunda ürün geliştirilerek kozmetik sektörünün kapılarını aralamış. Sözün özü,seyisler farkında olmadan bir harika yeniliğe imza atmışlar.

Revox At Kuyruğu şampuanının önümüze serdiği vaatler oldukça iddialı ama ben sonuçların kulanıcıların saç yapısına göre değişkenlik gösterdiği düşüncesindeyim. Revox At Kuyruğu şampuanının iddialarını buradan inceleyeblirsiniz. Şampuanın bal rengi ve orta yoğunlukta bir yapısı var ve kolay uygulanıyor.

Her saç tipi için uygun olduğu belirtildiğinden şampuanı kızımla birlikte kullandık. Kızımın saç yapısı ile benim saç yapım tamamı ile farklı ve elbette sonuçlarda da farkılık gösterdi. Öncelikle ortak etkilerden bahsetmek istiyorum. hem kızımın hem de benim saçlarım 2-3 kullanım sonrasında daha parlak ve daha hacimli oldu. Saçlarımızın yağlanma süresi uzadı. Sanıyorum saç tellerini kalınlaştırdığı için saçlarımızda hafif bir sertleşme oldu.

Kızım şampuana devam edemedi çünkü onda saç derisi kuruluğu ve kaşıntı yaptı ve bu kuruluk kepeklenme başlangıcı şeklini alacakken önlem adık.

Ben de ise olumsuz bir sonuç yaşatmadı. Saçlarım zaten fazla dökülmediği için bu konuda net bir fikir veremem ancak yeni saçlar çıktığını farkettim. Watsons ve Gratis mağazalarında kolaylıka bulabieceğiniz Revox At Kuyruğu şampuanından ben memnun kaldım ve kullanmaya devam edeceğim. 

6 Yorum Var

  1. Çok sevindirici sonuçlar. Ancak simdi hamilelikte de saçlar cogaliyor o etkisini hamile olmayan anlar ancak.

    • Hamilelikte saçlar hormonlar nedeniyle bir güzelleşiyor ancak hamilelik öncesi kullandığım bir üründü ancak yazabildim 🙂

    • Istanbul dan gelen olunca siparis edecegim. Merak ettim. Tiroitten saclarimin çogunu kaybettigim için ilgimi çekti.

    • Mutlaka dene canım . Sipariş edene kadar zeytinyağ ve sarımsak kürünü tavsiye ederim süper işe yarıyor

Yorum Yaz

Pin It