Genel

Poğaça Tarifleri ile Eğleniyoruz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ortaokuldan üniversite yıllarına kadar kardeşlerimle en büyük eğlencemiz çeşit çeşit yemek kitaplarını ve yemek dergilerini alarak rastgele bir sayfa seçip o sayfadaki tarifler üzerine saatlerce konuşmaktı. İtiraf ediyorum zaman zaman hala bu şekilde eğlendiğimiz oluyor :).

Bizim için mutfak ayrı bir dünya ve biz bu dünyanın içerisinde kaybolmaya bayılıyoruz. Günümüzde durum kısmen değişti. Artık aradığımız her tarifi kolaylıkla internet sitelerinde bulabiliyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli nokta ise tarifi yayınlayan sitenin güvenilir olması.

Mutfak benim için ayrı bir keyif olsa da şimdilerde mutfağa
çocuklarımı mutlu etmek için giriyorum. Oğlum henüz faydalanamıyor ancak kızım hem yemeği hem de mutfağa gelip benimle tarifleri denemeyi çok seviyor.

Özellikle pazar günleri poğaça yapmak için mutfakta vakit geçirmeye bayılıyoruz. Böylece hem pazar kahvaltı soframızı şenlendiriyoruz hem de pazartesi beslenme çantamıza güzel bir çeşidimiz hazırlamış oluyoruz. Internette her zevke uygun binlerce poğaça tarifi bulunuyor.Biz her seferinde farklı bir tarif deniyoruz. Böylece mutfak kültürümüzü geliştiriyor ve tek bir tarif içerisinde sıkışıp kalmıyoruz.

Bizim mutfakta yaşanan anne kız eğlencemiz, etrafa yayılan harika kokularla ve deneyenlerin örgüleri ile son buluyor.

Sizleri sevdiğimiz çeşitlerle baş başa bırakıyoruz.

Taze Otlu Bayatlamayan Poğaça

Sandal Poğaça

Dereotlu ve Biberli Poğaça

Sofranızdan mutluluk ve lezzet hiç eksilmesin.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It