Genel

Herbalife Deniyorum – İlk 5 Gün

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uzun yıllardır adını duyduğum Herbalife ürünleri hakkında birkaç soru alınca kilo vermek isteyenler tarafından ne kadar merak edildiğini anladım. Adını sürekli duyduğum markanın kilo kontrolü ürünleri hakkında deneyimim yoktu ve gerçekten etkili olup olmadığını bilmiyordum. Bunu anlamın en kolay yolu denemek dedim ve sizler için Herbalife kilo kontrolü ürünlerini denemeye ve deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. Gelin ve Herbalife gerçekten zayıflatıyor mu? sorusunun cevabını birlikte takip edelim.

Herbalife kullanıcı yorumlarıma geçmeden önce sizlere biraz öncesinden bahsedeyim Yaklaşık 15 ay kadar önce 2. kez anne oldum ve kilo almaya müsait yapımdan kaynaklı hamilelik döneminde süratle kilo aldım. İlk 6 ay içerisinde yaklaşık 20 kilo verdim ancak sonrasında kilo vermem tamamen durdu.  Ne yaparsam yapayım son 8 kilodan kurtulmayı başaramadığım bir dönemde denemeye başladım Herbalife ürünlerini. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Başlangıç olarak Herbalife 15 günlük kilo kontrol programını seçtim. Herbalife Temel Set içerisinde 1 adet Herbalife Formül 1 Besleyici Shake Karışımı, 1 Bitkisel Konsantre Çay (bunu henüz deneyemedim çünkü ürün Yurtiçi Kargo’da kayboldu yeniden gelene kadar bekleyemedim ve başladım) ve 1 adet Herbal Aloe Konsantre içecek bulunuyor.

Ürünleri Herbalife Temsilcisi aracılığı ile temin edebiliyorsunuz. Bu arada size günlük alışkanlıklarınız, boy ve kilonuz, sağlık problemleriniz gibi konularda sorular soruluyor. Temsilciniz ürün kullanımı öncesi ve sonrası sürekli sizinle bağlantıda kalıyor ve adeta yaşam koçunuz oluyor. (Bu konuda eğitim alıyorlarmış) Siparişiniz elinize geçene kadar size özel hazırlanan bir beslenme programı hazırlanıyor. Ne yalan söyleyeyim ben kendi planımı görünce baya bir ürkmüştüm sadık kalabilir miyim diye. Bu süreçte gözünüz korkmasın. Shake gerçekten tok tutuyor.  Bu yazıyı yazarken ben 5. günü bitirmek üzereyim ve tam anlamı ile alıştım. 
Şimdi gelelim madde madde 5 gün tespitlerine ve ne kadar kilo verdiğime
* Kilo vermek amaçlı kullandığım için ben sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde shake içtim. Öğle öğününde sağlıklı beslendim ve ara öğünlerimde sağlıklı atıştırmalıklar ve meyveleri seçtim.
* Damak tadıma en uygun olan olduğu için ben vanilyalı shake tercih ettim. Shake su veya yarım yağlı süt ile hazırlanabiliyormuş ama ben hiç su ile hazırlamadım. Süt ile hazırlanan daha fazla tok tutuyormuş. Kokusu asla rahatsız etmiyor. Tadı içilemeyecek kadar kötü değil hatta iyi bile diyebilirim.
*Günde 2 kez Aloe Konsantre İçecek kattığım suyumu, gün içerisinde de bol bol su içtim.
*3 beyazı, kızartmaları, gazlı içecekleri tamamen kestim.
*Ara öğünlerde doğal meyve barları, tam buğday ekmeği, yağsız peynir, yağsız süt, yağsız yoğurt, yeşil elma, kuru meyve gibi besinleri tercih ettim.
*Gün içerisinde aktivitemi arttırdım. Bol bol yürüyüş yaptım.
*5 gün içeriside 3 kilo verdim. Özellikle açlık sınırında diyet yapsam bile gitmeyen kilolarımın yeniden gitmeye başladığını görmek beni mutlu etti.
* Ben kullandığım ürünleri ve bana özel beslenme planımı buradan aldım. İlgili, bilgili ve oldukça nazikler. Siz de inceleyebilirsiniz.
Bu arada zaten bunları yapınca kilo vermemek mümkün değil diyenlere gözlemlediğim küçük bir bilgiyi daha vermek istiyorum. Herbalife Formül 1 Shake içeriği vitamin, mineral ve protein açısından zengin bir besin. Bu nedenle Herbalife diyeti sırasında halsizlik yaşamıyorsunuz. Program elbette bitmedi. Herbalife kullanıcı yorumlarım ilerleyen günlerde devam edecek. Beni takipte kalın.

2 Yorum Var

  1. Bende bi süre kullandım dediğiniz herşey doğru ama aşırı pahalı biraz daha uygun olmalı bence asgari ücretin 1.300 olduğunu düşünürsek rakamlar çok uçuk

Yorum Yaz

Pin It