Genel

Cumhuriyetimizin 94. Yılını Kutladık #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz hafta sonu benim için hareketli, telaşlı, yoğun ama bir o kadar eğlenceli ve keyifli geçti. Aslında herşey çok sevdiğim blogger arkadaşım Lerzan‘ın davetini kabul etmemle başladı. Lerzan beni artık her Cumhuriyet Bayramıdüzenlediği ve harika bir gelenek haline gelen blogger etkinliğine davet etti ve ben büyük bir heyecanla kabul ettim. Buluşma noktası Niğde olunca biraz korkmadım değil. İstanbul’dan üstelik biri bebek 2 çocukla gelmek biraz cesaret istiyor 🙂

Etkinlik pazar günü olunca tatilimi tüm hafta sonuna yaymak istedim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı görmek için cuma akşamından Kayseri’ye yola çıktım. 2 gece orada kalıp, pazar günü Niğde’ye hareket ettim. Kayseri- Niğde arası mesafe kısa olunca hiç sıkıntı yaşamadım. Buradan beni ve çocukları 2 gün ağırlayan, harika vakit geçirmemi sağlayan Buket ve Ahmet çiftine de ayrıca teşekkür ederim.

Gelelim Cumhuriyetimizin 94. yılını, tanışmaktan çok mutlu olduğum blogger arkadaşlar ve sponsor firmaların eşliğinde kutlamamı sağlayan etkinliğe.

Etkinlik mekanımız Niğde’de sıcacık bir ortam sunan Joy Cafe, orada bulunduğumuz süre içerisinde bizleri memnun etmek için ellerinden gelenin fazlasını sunan güleryüzlü çalışanlar, çocuklarımızın keyifli ve güvenli zaman geçirdiği gelişmiş çocuk oyun alanı, insanın içini ısıtan dekorasyonu ile aklıma kazındı. Kesinlikle yolunuz Niğde’ye düşerse uğramanız gereken mekanlardan.

Joy Cafe’ye ulaştığımda Lerzan ve benden önce gelmiş olan blogger arkadaşların karşılaması o kadar samimi ve içtendi ki tüm yol yorgunluğumu anında unutturdular bana.

Tüm katılımcı arkadaşlar da geldiğinde etkinlik İstiklal Marşı ve Lerzan’ın açılış konuşması ile başladı. Bu arada benim oğlumun Lerzan’a bakışı harika bir kare olarak somutlaşmış 🙂 Minnoşlar ne kadar sevimli değil mi?



“Yediğin içtiğin senin olsun sen gördüklerini anlat” diye bir laf vardır ama ben yediğim o lezzetleri sizlere anlatmasam içimde kalır 🙂

Günün anlam ve önemine göre özenle hazırlanmış pasta, cupcake ve kurabiyeler Türk Bayrağı ile kaplanmış birer lezzet patlamasıydı diyebilirim. Tadı hala damağımda kalan harika pasta Nihalin Pasta ve Kurabiye Butiği‘nin güleryüzlü sahibesi Nihal Hanım tarafından hazırlanmıştı. Açıkçası şeker hamurunu bir türlü sevemeyen benim bütün bildiklerimi unutturdu ve eski düşüncelerimi çürütmeye yetecek lezzetteydi. Ellerinize sağlık.

Özellikle dolgusuna hayran kaldığım cupcake ise Alya Pasta ve Kurabiye tarafından, yine Türk Bayrağı kaplamalı kurabiyelerimiz ise Bemay Butik Kurabiye tarafından hazırlanmıştı. Ne kadar özenle ve aşkla yapıldıkları her lokmada kendisini hissettiriyordu. Ellerinize sağlık.

Oğlumun peşinden bol bol koşturduğum için istediğim kadar sohbet edemesem de tanışmaktan çok mutlu olduğum ve iyi ki gelmişim dedirten blogger arkadaşlarım @sihirlimavi , @siyahbeyazbirhayatbu ,@blogbyserifeavci , @fantagirro , @blogbyvanilla , @aslicotala ,@eray_sen_ , @fusunakinci , @vildan_yanmaz , @kapiskaningunlugu orada olmanızdan mutluluk duydum. Beni davet eden, etkinlik için canla başla uğraşan @lrznkrbyr canın herşey için teşekkür ederim.

Etkinlik elbette bu kadar ile sınırlı değil. Diğer detaylar ve sponsorlar çok yakında …

5 Yorum Var

  1. canım sanaldan sevmiştim, seviyordum ama yüz yüze daha daha çok sevdim. İyi ki geldin. Nice güzel etkinliklerde beraber olalım

Yorum Yaz

Pin It