Genel

Lahana Suyu Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sizlere bu yazımda bir diyet ağırlıklı yayınlar yapan bir site tanıtacağım. Bu siteden lahana suyu diyeti nasıl yapılır konusuna ulaşabilir ve detayları görebilirsiniz. Bu yazımda kabataslak sizlere lahana suyu diyeti anlatmaya çalışacağım. Öncelikle şunu söyleyebilirim lahana suyu diyetten ziyade sağlık açısından da yararlı bir içecektir. Vücuttaki toksinlerin ve ödemin atılmasına yardımcı olmaktadır, detoks bir içecektir. Gelelim lahana suyu diyeti konusuna, ilk olarak hazırlanışına dair ipuçları vereceğim.

Lahana Suyu Diyeti Nasıl Hazırlanır

lahana suyu diyeti nasıl yapılır
İlk olarak lahana suyu diyeti hazırlarken dikkat edilmesi gereken bir bardak mı yoksa sürahi şeklinde mi hazırlamak istediğinizdir. Ben taze olmasını tercih ederim, yani her öğün taze taze hazırlayıp içmeniz daha iyidir. Çünkü çok fazla hazırlarsanız bunun muhafazası zor olacaktır, lahana suyunu buzdolabında 5 gün saklayabilirsiniz fakat hava almayacak bir kap içerisinde olması gerekir.
Lahana Suyu Nasıl Hazırlanır

Şimdi gelelim lahana suyu diyeti nasıl hazırlanır. 1 su bardağı içerisini dolduracak şekilde lahana yapraklarını ayıklıyoruz. Daha sonrasında iki şekilde işlem var, ikisini de tek tek anlatacağım, hangisi kolayınıza gelirse onu yapın. İlk işlem ayıkladığınız lahana yapraklarını 1 su bardağı su ile beraber ılık suda 3-4 dakika haşlamanız. Bu şekilde tüketebilirsiniz. Yada diğer yöntem bu yaprakları, bir bardak su ile birlikte mikserden geçirip soğuk olarak tüketmeniz olacaktır. Lahana suyu tadı biraz keskin gelebilir, alışmak zor olabilir, bu sebeple yanında elma yada salatalık ile birlikte tüketmeniz mümkündür. Bunun yerine mikser içine bu meyveleri doğrayıp mikserle karıştırıp tadının keskinliğini azaltabilirsiniz.

Lahana Suyu Diyeti ile Kaç Kilo Verilir

Lahana Suyu Diyeti ile Kaç Kilo Verilir

Diyet yapacaklar için şüphesiz en mühim soru lahana diyeti kaç kilo verdirir sorusudur. Bu soruya net bir cevap vermek mümkün değildir, çünkü her insanın metabolizması kişiden kişiye değişim gösterebilmektedir. Fakat bu diyeti yapanlardan aldığımız geri dönümlere göre genel konuşacak olursak ayda 6-7 kilo civarı kilo verdirme potansiyeli vardır.

Son olarak diyeti yaparken spor ile desteklemeniz, daha hızlı kilo vermenizi sağlayacaktır. Genelde bu tür detoks ürünlerini içenler günde yarım saat yürüyerek daha fazla kilo verirler. Lahana suyu diyeti ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak istiyorsanız, yazı başında da belirttiğim gibi aşağıdaki siteye tıklayınız. Ayrıca isterseniz youtube sayfasını da ziyaret edebilirsiniz, çok güzel bilgiler var.

Daha detaylı bilgi için; https://kilosorunu.com
Youtube Sayfamız için Tıklayınız
Facebook Sayfamız için Tıklayınız

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It