Egzersiz

Spor Yaparken Dinlenebilecek 10 Şarkı

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Müzik hayatımızın hemen hemen her alanında bulunmakta. Kimi zaman ev işi yaparken kimi zaman dinlenirken kimi zaman da spor yaparken iyi bir şarkı gibisi yoktur. Tabi günlük aktivitelerimize göre de seçtiğimiz şarkılar değişmekte. Mağlumunuz, spor yaparken de biraz daha canlandırıcı şeyler dinleriz. Sizin için derlediğim Spor Yaparken Dinlenebilecek 10 Şarkı tamamen kendi playlistimden çıkmadır.

1.Bring Me The Horizon- Can You Feel My Heart

2. Imagine Dragons- Radioactive

3.Chase Atlantic- Triggered

4.The Pretty Reckless- Make Me Wanna Die

5. Skillet- Not Gonna Die

6. NF- NO NAME

7.The Script- Superheroes

8.Alec Benjamin- The Boy In The Bubble

9.Twenty One Pilots- Heathens

10. NF- Let You Down

Seçmiş olduğum şarkılar daha çok bas ağırlıklı olduğu için koşu, tempolu yürüyüş vb. sporlarla daha çok uyum sağlamaktadır. Ayrıca bütün şarkıları kendi playlistimden seçtim. Zevklerinizi yansıtmayabilir. Kucak dolusu sevgiler ve iyi sporlar 🙂

 

1 Yorum Var

  1. Çok güzel bir konu olmuş öncelikle teşekkür ederim. Aslında bu müzikler hangi sporu yaptığına göre değişir mesela koşu yaparken Alan Walker, Martin Garrix tarzı gaza getirici müzikler dinlenilebilir, ısınma aşamasında ise rahatlatıcı, gevşetici müzikler dinlenebilir bunlara örnek verecek olursam fonetik yada klasik müzikler olabilir. Sizin verdiğiniz liste de body building yaparken yada koşu yaparken dinlediğim müzikler mevcut, Bu yararlı paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim, umarım bu listeyi ilerleyen zamanda çoğaltırsınız.

Yorum Yaz

Pin It