Genel

Çiğ Köfte diyeti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sizlere güzel bir haberim var. Hemen hemen hepimizin sevdiği çiğ köfte nihayet diyet listelerindeki yerini aldı. Artık gönül rahatlığı ile diyet yaparken sevdiğimiz bu lezzetin keyfine varabiliriz. Yapılan araştırmalara göre günde 3 adet çiğ köfte yemek, metabolizmayı hızlandırıp kan şekerini düzenliyormuş.

baharatlar nedeniyle çiğ köftenin, zayıflamak için iyi bir tercih olduğunu açıklayan Uzmanlar, çiğ köftenin hem tok tuttuğunu hem de zayıflamaya destek olduğun söylüyorlar.  çiğ köftenin 3-4 adet tüketildiğinde çok iyi bir ara öğün alternatifi olabileceğine dikkat çeken uzmanlara göre, Esmer bulgurun kan şekerinize, cevizin kolesterolünüze, limon, acı ve baharatların metabolizma hızınıza olumlu etkilerini düşünecek olursak eğer,  çiğ köftenin iyi bir tercih olduğu kanaatine varabiliriz. İyi kalite belgelerine sahip, sağlıklı olarak hazırlanmış, paketlenmiş ve saklama koşullarına  dikkat edilmiş çiğ köfteye diyetinizde rahatlıkla yer verebilirsiniz.

1 Yorum Var

  1. Bunu öğrendiğime çok sevindim. Ben bu diyeti seve seve yaparım. En sevdiğim şeydir çiğ köfte. Tabii yalnızca bulgurla yapılanı. Zira etle başım hoş değil. ..

Yorum Yaz

Pin It