Genel

En güzel anılarımı Sosyopix ile ölümsüzleştirdim

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kişiselleştirilmiş, kişiye özel her detayı severim. Eminim benim gibi düşünenlerin sayısı oldukça fazladır. Anılarımı ölümsüzleştirmeyi, farklı seçeneklerle sevdiğim y da benim için önemli olan anları somutlaştırarak  gözümün önünde tutmayı çok severim. Yaşanmışlıkları her zaman hatırlatan detaylar denildiği zaman da aklıma tek bir şey geliyor; Sosyopix. Türkiye’nin ilk ve en iyi kişiselleştirilmiş hediye platformu olan Sosyopix ile unutmak istemediğim güzel zamanları farklı detaylarla hep elimin altında tutuyorum.  Peki bu detaylar nedir? sorusunu yazının ilerleyen noktalarında cevaplayacağım.

Bu yılım oldukça hareketli geçti. Oğlumun anaokulu mezuniyeti, ilk göz ağrım kızımın üniversiteli olma heyecanı, dostlarımla güzel zamanlar, yeni bir iş heyecanı, pandeminin (şimdilik) sona ermesi nedeni ile katıldığım organizasyonlar… Liste uzar gider. Anlayacağınız benim bu yıl somutlaştırmak istediğim çok anım var.  Bu noktada yine her zaman olduğu gibi Sosyopix imdadıma yetişti. Sosyopix ile ilgili geçmiş deneyimlerimi linkten okuyabilirsiniz.

30 Temmuz 2022 Cumartesi günü Konya’da gerçekleşen Summer Party Blogger Etkinliği davetlilerinden biriydim. Uzun yıllardır yazılarını severek okuduğum ve tanıdığım en pozitif blog yazarlarından biri olan Pembe Dünyam tarafından düzenlenen etkinlik çok  sevdiğim blog yazarlarını bir araya getirdi ve elbette çok sevdiğim, daha önce denemesem de merak ettiğim markalar da sponsorlukları ile etkinliğe eşlik ettiler.  Sosyopix sevdiğim markalardan biri olarak bizlerleydi ve  kapsamlı çalışmaları ile adeta bu yılımı elime tutuşturdular.  Bu yıl beni sarıp sarmalayan heyecanlarım, telaşlarım, mutluluklarım ve bana gurur veren tüm anlarım resmen gözümün önüne serildi. Bana yaşattıkları bu duygu seli için Sosyopix markasına ve vesile olduğu için canım Ümran’a teşekkür ederim.

Sosyopix ile bana özel neler hazırlanmış?

Marka çatısı altında aklınızın en ince köşelerinde hayal edebileceğiniz her seçenek bulunuyor.  Kişiye özel hazırlanan özel gün hediyeleri, çerçeveli baskılar, farklı seçeneklerde fotoğraf baskıları, baskılı kupalar, kanvas tablolar, farklı amaçlara uygun hediye kutuları…. Bence anlatmaya yetmeyen tüm çeşitleri Sosyopix online sitesinden inceleyebilirsiniz. Ben bu yılın anılarını pola baskı fotoğraflar, çerçeveli fotoğraf ve baskılı kupam ile ölümsüz kıldım. Özellikle bana özel hazırlanan kupama bayıldım. Kupamın üzerinde kızımın mezuniyeti ve TYT-YDT sınav giriş anlarımız bulunuyor. Çok şükür sınav sonuçlarımız da bizi fazlası ile memnun edince bu kupa harika bir anı olarak benim kahve keyiflerime eşlik edecek.  Kızım üniversite için farklı bir şehirdeyken aslında hep benimle olacak.  Siz de hemen siteye koşun ve yıl bitmeden anılarınızı dilediğiniz şekillerde ölümsüzleştirin.

Benim için böylesine anlamlı hediyeler hazırladığı için Sosyopix markasına ve Pembe Dünyam Blog sahibesi Ümran’a çok teşekkür ederim.

2 Yorum Var

  1. Canim benim ne güzel anılarına ortak olabildiysem ne mutlu bana da.. Herşey gönlünce olsun umarim bu yıl da.. Güle güle kullan :)!!!

    • sendeincel Reply

      Teşekkür ederim canım. İnşallah her yıl harika geçer hepimiz için

Yorum Yaz

Pin It