Genel

Sosyopix Yapışan Kare Çerçeveler ile Duvarlar Şenleniyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bugün sizlere anlamlı, eğlenceli, estetik ve kullanımı çok kolay bir ürün önerisi vermeye geldim. Sosyopix yapışan kare çerçeveler sayesinde, anılarınız ile evinize anlam katacak ve bunu yaparken de duvarlarınıza zarar vermeyeceksiniz. Üstelik fikir değiştirmekte özgürsünüz.  Bu çerçeveleri yapıştırıp çıkartabilir ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz.  İz yok, leke yok, pişmanlık yok…

Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilen hediye platformu

2014 yılında fotoğraf baskı ürünleri ile bizlerle olmaya başlayan Sosyopix, ürün çeşitliliğini giderek arttırarak sevdiklerimiz ve kendimiz için harika hediye seçenekleri sunuyor.   Özel gün konseptli hediye seçenekleri, magnetler, kanvas tablolar, fotoğraf baskıları ve çeşitli aksesuar seçenekleri ile anılarımızı somut objelere çevirebilmemize olanak sağlayan Sosyopix, kaliteli baskıları ile beni hep memnun etmiştir.

Yapışan kare çerçeve çok eğlenceli

Sosyopix yapışan kare çerçeve aslında tam ben ve benim gibiler düşünülerek üretilmiş.  Tam bir Koç kadınıyım. Değişiklikleri çok severim ve monotonluk hiç bana göre değil. Dolayısı ile çok çabuk sıkılabilirim. Yapışan kare çerçevelerin iz bırakmadan tekrar tekrar başka alanlara yapıştırılabilmesi her konuda değişiklik peşinde olanlar için tam bir nimet.  Yapıştır, çıkar, dilediğin yerde yeniden kullan… Oldukça eğlenceli, çok keyifli. 20×20 ölçülere sahip olan kare çerçeveleri tek olarak ya da 3’lü set olarak satın alabilirsiniz.  Bu eğlenceli çerçevelerin siyah ve beyaz renk seçenekleri de mevcut.

En güzel anılarınız ile  duvarlarınızı dekore etmeye hemen başlayın ve evlerde daha sık vakit geçirdiğimiz şu dönemlerde Sosyopix yapışan kare çerçeveler ile anılarınızı canlandırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Pin It