Genel

Pembe Dünyam 8 Yaşında / Summer Party Blogger Etkinliği

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde Konya’da gerçekleştirilen Summer Party Blogger etkiniğine katıldım. Uzun süredir severek takip ettiğim Pembe Dünyam tarafından düzenlenen etkinlikte tanıdığım en güler yüzlü blog yazarlarından biri olan Ümran’ın blogunun 8. yaşını da kutladık.  Çok tatlı bir mekan olan Frida Love‘ da gerçekleşen etkinlikte, uzun süren pandemi nedeniyle uzak kaldığımız blogger dostlarımızla yeniden birlikte olmanın keyfini yaşadık.

Ümran, bizlerin hoş vakit geçirmesi için hiçbir detayı atlamamıştı.  Mekan ve bizleri karşılayan zarif detayları görünce günübirlik Konya ziyaretimin tüm yorgunluğu uçtu gitti diyebilirim 🙂

Hem mükemmel bir yaz partisi yaşadık, değerli blogger arkadaşlarımızla keyifli ve koyu bir sohbete daldık hem de çok değerli markaların bizler için hazırladığı güzel ürünleri deneme fırsatı bulduk.

Sponsor markalardan kısaca bahsetmek istiyorum.

Kland Kozmetik

Kore kozmetik ürünlerini Türkiye ile buluşturan Kland Kozmetik hepsi ayrı güzel 3 ürün ile bizimleydi.  Grace Day Hyaluronic Cooling Sun GelDearboo Aloe Vera Spreyi ve Elensilia CPP göz kremi..  Hepsi harika ancak güneş kremi bana göre tam bir efsane. Denediğiniz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Sosyopix

Güzel anıları ölümsüzleştirmek denildiğinde benim aklıma ilk gelen marka kesinlikle Sosyopix!  Anı çerçevesi, pola kartlar ve nefis bir kupa ile bizimleydi. Özellikle kupama bayıldım. Kişiselleştirilmiş kupam ile kahve saatlerim artık çok daha anlamlı olacak.

Bargello

Güzel kokuları severim ve Bargello koku dünyasında işini harika yapan bir marka. Son zamanlarda kendisini çok daha ileriye taşıyarak nefis duş jelleri de çıkarmış. Arkadaşlar duş jelinin kokusunu keşke gönderebilsem.  Bargello çok güzel kokan bir parfüm, kalıcılığı ile parfümü aratmayan kolonyaları ve kokusu inanılmaz güzel duş jeli ile bizimleydi.

For You Gold

İlk kez tanıştığım For You Gold markası 3 ürünü ile bizimleydi.  Slim Jel, kaş waxı ve Kolajen& Keratin şampuan.  Kaş waxını hemen denemeye başladım. Ambalajına bayıldığım ürün görünütüs kadar etkisiyle de mutlu ediyor. Kaşlarımı çok güzel sabitledi ve bazı waxlarda olduğu gibi kuruduktan sonra pul pul dökülmedi. Diğer ürünleri henüz denemedim ilk fırsatta başlayacağım.

Hc Care

Ürünlerini yıllardır severek kullandığım Hc Care, Ovex hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi ve 50 spf Face Armour yüz kremi ile bizimleydi. 50 spf etkili yüz kremini henüz denemedim ama Ovex hayranı olduğum bir saç bakım kremi. Yıpranmış, kuru saçınız varsa ya da saçınız her zaman canlı kalsın istiyorsanız alın, aldırın… O derece!

Alix Avien

Alix Avien‘in yeni serisi %100 vegan ürünleri ile bizimleydi. Alix Avien Vegan serisine ait Shiny lipstick ruj ve çok güzel bir aydınlatıcı ile tanıştım. Aydınlatıcı bangır bangır bağırmayan cilde hoş bir ışıltı veren bir ürün. Bu açıdan çok sevdim çünkü bazı aydınlatıcılar gerçekten aşırılaştırabiliyor makyajı. Ruj ise tatlı bir kırmızı renkte. Kırmızı rujun cazibesinden asla vazgeçemeyenler için ideal.

Züber Lezzetler

Sağlıklı atıştırmalıkların lezzetsiz olduğu inancını yıkan marka olan Züber Lezzetler de etkinlikte bizimleydi. En sevdiğim sağlıklı atıştırmalıkları ve ilk kez denediğim nohut cipsi ile sponsor olan Züber Lezzetler, her zaman kalbimin bir köşesinde. Farklı tatlarda atıştırmalık barlar ve özellikle kahve yanı olarak vazgeçemediğim Züber Lokma zaten bildiğim ve çok sevdiğim lezzetlerdi. Nohut cipsi ise benim için güzel bir keşif oldu.

Morfose

Yıllardır saç bakım ürünlerini severek kullandığım Morfose bacak ve vücut fondöteni, fön sütü ve saç spreyi ile bizimle oldu. Isıya maruz kalan saçlar için bulunmaz nimet değerinde fön sütünü özellikle tavsiye edebilirim.

Bionnex

Sadece eczanelerde satılan Bionnex bizler için topuk çatlak kremi ve temiz içerikli bir roll-on gönderdi.  Alkol, paraben ve parfüm içermeyen Bionnex roll-on özellikle sıcak yaz günlerinde kurtarıcım oldu.

İva Natura

Organik sertifikalı ve vegan  ürünleri ile kalpleri kazanan İva Natura, benim gözde markalarım arasında liste başı olmaya aday diyebilirim.  Makyaj temizleme suyu ve gündüz bakım kremi ile bizimle olan markanın ürünleri gücünü tamamen doğadan alıyor.

Doğadan Çay

Son zamanlarda geçen yoğun günlerin ardından biraz parlama zamanı geldi diye düşünürken Doğadan Çay moringa, ahududu ve frenk üzümü içeren yeşil çayı ile imdadıma yetişti.  Benim gibi yeşil çay ve türevlerini kolay içemiyorsanız bu çayı mutlaka denemelisiniz. hafif meyvemsi aroması ile içimi çok kolay.

Summer Party etkinliğinden çok hoş anılar ve güzel ürünlerle evime döndüm. Daveti için Pembe Dünyam’a çok teşekkür ederim.

2 Yorum Var

  1. Canim iyiki geldin ve güle güle kullan çok mutlu ettin beni görüşmek üzere yeniden :)!!! Nice buluşmalarimiza

Yorum Yaz

Pin It