Egzersiz

Vicks ile göbek eritmek isteyenler ne yapmalı?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
vicks ile göbek eritme tarifi
vicks ile göbek eritme

Kilo vermek özellikle bölgesel zayıflamak isteyenler için ilginç ama bir o kadar da etkili bir yöntemden bahsedeceğim sizlere. Göbek yağlarını eriten basit, pratik ve ekonomik olan bu yöntemin sonuçları sizi oldukça şaşırtacak. Bölgesel fazlalıklardan kurtulmak için kış aylarında evlerimizden eksik olmayan Vicks kullanabilirsiniz.  Vicks ile göbek eritmek mümkün mü? gelin birlikte detayları inceleyelim.

İçerdiği maddeler yardımı ile göbek yağlarını eriten vicks sayesinde aslında sadece göbek bölgesini değil çene altı, bacak, basen gibi bölgelerde oluşan fazlalıklardan da hızla kurtulabilir ve sıkılaşabilirsiniz. Eczanelerden temin edebileceğiniz vicks, özellikle soğuk kış günlerinde en büyük yardımcınız olan ilaçlardan bir tanesidir. Soğuk algınlığı, grip ve burun tıkanıklıkları gibi rahatsızlıklarda faydalanabilirsiniz.

Vicks ile göbek eritmek isteyenlerin uygulayabilecekleri yöntemler oldukça fazla olmasına rağmen içlerinde en etkilisi vicks, kafur ve karbonat ile hazırlanandır.

Vicks ile göbek eritmek isteyenler için tarif

Malzemeler

  • Yarım kutu vicks
  • 1 çorba kaşığı kafur
  • 1 çay kaşığı karbonat

Hazırlanışı

Yarım kutu vicks içerisine bir çorba kaşığı kafur ve 1 çay kaşığı karbonat ekleyin. Homojen bir karışım haline gelene kadar iyice karıştırın. Karışım macun kıvamına gelecektir. Karışımı hazırladıktan sonra buzdolabında yaklaşık bir aya kadar saklayabilirsiniz.

Vicks ile göbek eritenlerin tavsiyeleri

Göbek eriten vicks, kafur ve karbonat karışımını hazırladınız ve şimdi sıra bölgesel zayıflamaya geldi. Tüm yöntemlerde olduğu gibi bu yöntemde de dikkat etmeniz gereken en önemli nokta yöntemi düzenli uygulamanız.  Vicks ile göbek eritenlerin yorumları dikkate alındığında en etkili sonucu gün içerisinde bir kere hareket öncesinde karışımı kullanmanız olacaktır.  Karışımı bölgesel fazlalıklarınızın olduğu bölgeye sürün ve isterseniz bölgeyi streç film ile kaplayın. Bu işlemin ardından dilerseniz yürüyüş yapabilir ya da farklı bir egzersiz programını sürdürebilirsiniz. Egzersiz yapamıyorsanız ev işi yapmadan önce de karışımı sürebilirsiniz. En fazla  2 saat kadar sonra duş alın. Duş sırasında sorunlu bölgeyi dairesel masaj hareketleri yaparak keseleyin ve duştan çıkmadan önce bölgeye soğuk su tutun. Tüm bu işlemler sorunlu bölgede kan akışını hızlandıracak ve incelmesini sağlayacaktır.  Aynı işlemi selülitli bölgeye de uygulayabilir ve vicks ile selülit tedavisi yapabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Pin It