Diyet

Zayıflama hapları işe yarıyor mu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kilolarımızdan kurtulmak isterken hemen hepimizin aklından en az bir kez geçmiştir. zayıflama hapları kullanmak.Zayıflama hapları ile biran önce ideal kilomuza hatta zahmetsiz kavuşmak. Genelde endişe, korku ve belirsizlik  bize engel olmuştur. Hatta bazen zayıflama haplarının fiyatları. Peki dönem dönem aklımıza takılan sorunun cevabı nedir? zayıflama hapları işe yarıyor mu? zayıflama hapları ile kilo vermek mümkün mü? Gelin sorularımıza Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Çağatay yanıt versin. Zayıflama haplarını herkesin kullanamayacağını  belirten Çağatay’a göre, Normal ağırlıkta veya hafif şişman olan kişilerin bu hapları kullanması ciddi problemler yaratabilir.

Hülya Çağatay “Yağların depolanmasını engelleyen, yosun gibi bitkisel formülü olan zayıflama hapları var. Zayıflama hapı kullanmadan önce bir uzmana başvurmakta fayda var. “Gerekmediği sürece kişiler asla 
tek başlarına karar vererek zayıflama hapı kullanmamalı” diyor.

Arkadaş tavsiyesi ile alınan zayıflama hapları vücudun ihtiyaç duyduğu minerallerin atılmasına, 
kontrolsüz kilo vermeye, aşırı kilo almaya neden olabilir. Uzman kontrolünde kullanılan hapların ise elbette olumlu etkisi vardır. 

2 Yorum Var

  1. Bende bir ayda 9 kilo verdim ilaçla değil sadece sabahları aç karına 4 bardak kendi hazırladığım su içtim içeriğini kendim hazırladım azim ettim başardım.

Yorum Yaz

Pin It