Diyet

Ezgi Mola nasıl zayıfladı ?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
‘Canım Ailem’ dizisiyle birlikte dikkatimi çeken ve her role yakışan oyuncu Ezgi Mola’yı takip edenler bilir. Ezgi Mola toplamda 15 Kilo vererek her gün biraz daha formda çıktı karşımıza. Peki güzel oyuncu bunu nasıl başardı? Ezgi Mola nasıl zayıfladı? Gelin bunu hep birlikte öğrenelim. 

oynayacağı bir karakter için fazla kilo alması gerektiğini söyleyen Ezgi Mola, ”Günde üç öğün cipsle besleniyordum. Bunalıma girmiş gibiydim” dedi.

Bundan fazlasıyla rahatsız olan Ezgi o sıralarda aldığı ikinci köpek ile deliler gibi yürüyüş yapmaya başladığını söylüyor.

”Böyle dört kilo verdikten sonra spora başladım. Spora başladıktan sonra üç kilo daha verdim. Hayatımda hiç diyetisyene gitmemiştim, diyetisyen fobim vardı.

Ancak daha sonra bir diyetisyenle tanıştım ve onun yardımıyla sekiz kilo daha verdim. Bunu çok düzgün bir şekilde yemek yiyerek, hiç bir zaman aç kalmadan; aksine verilen öğünleri bile bitirmekte zorlanarak başardım ve toplamda 15 kilo vermiş oldum ” dedi.

15 kilo veren Mola bundan sonra keyifli alışveriş yapmanın tadını da çıkarıyor. ”Hoşuma giden kalıpları keşfetmeye başladım; artık mutlu şekilde alışveriş yapabiliyorum.”

1 Yorum Var

  1. Bu siteyi çok seviyorum ve takip ediyorum ama okuduklarımı facebookta paylaşmak istiyorum ve kayıt olmak istiyorum. Bunları da eklerseniz çok güzel olur 🙂 Sevgiler

Yorum Yaz

Pin It