Diyet

İnce Bel için öneriler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

İnce bele sahip olmak istemeyen bir kadın tanımıyorum. Güzelliğin ve dişiliğin adeta simgesi olan ince bele sahip olmak aslında çok kolay değildir. Düzen, sağlıklı beslenme ve bol egzersiz sizleri ince bel idealine kavuşturmaya yetecektir. Elbette bu yolda azminizden taviz vermeyin. Daha ince belli, daha kadınsı ve daha güzel olabilmenin yolu bu yazıda sizlere bahsedeceğim önerileri uygulamaktan geçiyor. 

İnce bel için öneriler

– Yemeklerden önce bir bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin. Suyun verdiği tokluk hissi sayesinde porsiyonlarınızda azalmalar meydana gelecektir.
– Beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarın! Tam tahıllı ekmek tüketmek hem daha sağlıklı hem de kilo almanızı önleyici bir etken. Lifli gıdalar sindirim sistemini hızlandırdığı
için tükettiğiniz besinleri sindirmek daha kolay olacaktır.
– İnce bir bele sahip olmanın yolu düzenli spordan geçiyor. Haftanın 3 günü sporu alışkanlık haline getirin. Özellikle pilates belinizi inceltmek isteyenler için oldukça etkili.
– Sırf gözünüzü doyurmak için tepelediğiniz tabaklarla vedalaşın! Daha az ve daha küçük porsiyonlar tercih edin.
– Açlık hissini son noktada hissedecek kadar aç kalmayın. Ne kadar çok aç hissederseniz o kadar çok yemek yersiniz. Sık sık ve az yemek tüketin.

4 Yorum Var

  1. Ekmek yerine ceviz ve kuruyemiş tavsiye ediyorlar ama bizim kültürümüz yemeklerimiz ekmeği bıraktırmıor bizim sucumuz yok yani :):p

Yorum Yaz

Pin It