Diyet

Kalça sıkılaştırmak için 3 harika öneri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hepimiz brezilya kalçası istiyoruz. Bu postu okuyan kaç kişi Jennifer Lopez’in kalçalarına sahip olmak ister. yanıtı ben vereyim. , Bende dahil olmak üzere hepimiz isteriz böyle bir lütuf. Peki böyle sıkı, kalkık ve diri kalçalara sahip olmak mümkün mü? Evet düzenli çalışma, biraz özen ve biraz iradeyle herşey mümkün. 
Önereceğim 3 hareket sayesinde sizde kalçanız ile çevrenizdekileri kıskandırabilirsiniz.


Koşu pozisyonu
Koşu pozisyonunda, yani sol bacağınızı öne doğru, sağ bacağınız arkada parmaklarınızın üzerinde, topuğunuz havada, iki eliniz belinizde durun. Sağ parmaklarınızın üzerinde, gergin bir şekilde, durmaya çalışın. Bu hareketi diğer bacağınız için de, yapabildiğiniz kadar tekrarlayın.

Bacağınızı gerin
Kollarınız yere dik, dizlerinizin ve kollarınızın üzerinde (dört ayak üzerinde durur gibi) yüz aşağı durun. Sağ bacağınızı gergin tutarak arkaya doğru uzatmaya çalışın. Bu hareketi diğer bacağınız için de uygulayın. Duruşunuzun gergin olmasına özen gösterin. Bu hareket bacak ve kalça kaslarınızı çalıştırmaya yardımcı olacak.

Ayağınızı çapraz şekilde kaldırın
Eliniz belinizde dik durun. İlk önce sol bacağınızı gergin ve dik bir şekilde geri doğru kaldırmaya çalışın. Sonra diğer bacağınızı yapın. 
Kaslarınızın çalışmasını ve güçlenmesini sağlayan bu hareketleri, düzenli olarak her gün 5 dakikanızı ayırarak yapın.

1 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It