Diyet

Mısır Püskülü Zayıflatır mı?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bildiğiniz gibi ben doğal ürünler kullanmaya bayılırım. Zayıflamak isteyenlere de hep doğal yöntemler uygulamaları konusunda önerilerde bulunmaya çalışırım. Şimdi sizlere paylaşacağım mısır püskülü zayıflatır mı? başlıklı yazım aslında bir süredir aklımdaydı. Çağatay Ulusoy’un Medcezir çekimleri öncesinde mısır püskülü ile zayıfladığı, hatta yakışıklı oyuncunun mısır püskülü sayesinde tam 10 kilo verdiği haberlerini okuduktan sonra çevremde araştırmaya başladım.
Meğer mısır püskülünü kullanan ve olumlu sonuçlar alan, mısır püskülü ile zayıflayan arkadaşlarım varmış. Mısır püskülünün zayıflatıcı etkisi öncelikle ödem söktürücü özelliğinden kaynaklanıyormuş.Bu sayede vücutta bulunan şişliklerin giderilmesi de söz konusu oluyormuş. Ayrıca idrar söktürücü ve yağ yakıcıymış.

Gelelim mısır püskülü çayının hazırlanışına

Bir tatlı kaşığı mısır püskülü
Bir bardak su

Mısır püskülü çayını hazırlamak için, ilk olarak mısır püskülü kıyılmalı, sonrasında da kaynamış haldeki suyun içerisine atılmalıdır. Bardağın ağzı kapalı olmalı, ve mısır püskülü çayı bu şekilde beş dakika kadar demlenmelidir. Bunun sonrasında ise mısır püskülü çayının süzülmesi gerekmektedir. 
Her gün üç öğün yemek öncesinde mısır püskülü çayı tüketebiliyoruz.

Yorum Yaz

Pin It