Genel

Biliyorum beni yalnız bırakmazsınız

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Çok uzun zaman olmadı bloğumu açalı ama açtığım günden beri büyük bir zevkle yazdığım bloğumda bu aralar benim için çok önemli bir heyecan  yaşıyorum. Blog oscarları olarak bilinen Bumerang blog ödüllerinde ‘en çalışkan Blog’ kategorisinde yarışıyorum. Her geçen gün artan bir şevkle yazdığım bloğumda beni yalnız bırakmadığınızı gerek okunma oranından, gerekse güzel yorumlarınızdan biliyorum.  Eminim yine beni yalnız bırakmayacaksınız ve tamamen ücretsiz olan üstelik sadece 1 dakikanızı alacak oylamaya katılarak bana destek vereceksiniz. Ayrıca farklı telefon numaraları ile defalarca katılabilirsiniz. O yüzden yakınlarınızın, eşinizin, anne ve babalarınızın kısaca sevdiklerinizin oyuna da talibim. Şimdiden oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Linki aşağıda paylaşıyorum. Hadi hayırlısı 🙂
http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/58034.htm 

Oy kullanmak çok kolay ancak ben biraz daha detaylı anlatayım 

Sitelere Oy Nasıl Verilir?
Bumerang Ödülleri’ne başvurmuş sitelere oy vermek isteyenler, başvuran adayın sitesinde yayınlayacağı oylama linkinden, sosyal medya paylaşımlarından veya sitesine eklediği “Oy Ver” imajına tıklayarak oylama sayfasına ulaşabilecekler.

Oy vermek için cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu oylama ekranına girmeniz yeterli olacaktır. Cep telefonunuza gelecek doğrulama kodu ve oylama süreci tamamen ücretsiz olup bilgileriniz 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır.  Kişiler aynı telefon numarası ile her kategoriden sadece bir oy kullanabilecekler.

4 Yorum Var

Yorum Yaz

Pin It