Genel

Makyajtelevizyonu.com ile hem en güzel hem de en şanslı olabilirsiniz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bana göre günün en iyi haberini şimdi veriyorum sizlere. Çok seveceğiniz harika bir siteden bahsetmek istiyorum.  Dünya genelinde makyaj ve saç modelleri hakkında en iyi videoları Türkçe çevirileri ile bulabileceğiniz www.makyajtelevizyonu.com  ile farklı makyaj modellerini makyaj videoları eşliğinde uygulayabilir aynı zamanda sitenin facebook adresini takip ederek burada her ay Narecza sponsorluğunda düzenlenen çekilişler ile farklı kozmetik ürünleri kazanabilirsiniz. Şuan devam eden çekiliş şartları için buraya tıklamanız yeterli. Yarışmada kazanacağınız tüm ürünler ve kargo masrafı Narecza sponsorluğunda gerçekleşiyor. Narecza’yı henüz bilmeyenler için kısaca bahsedeyim.
Narecza dermokozmetik ürün satışı yapan bir site, içerisinde pek çok markayı bulundurduğu içinde bol alternatifler sunuyor bize, ayrıca sadece kozmetik ürünüyle de kalmıyor, diyet ve zayıflamadan, parfüme, parfümden ağız ve diş bakımına kadar geniş bir yelpazesi ile başımızı döndürüyor.
Kısacası arkadaşlar makyajtelevizyonu.com’da “far nasıl sürülür” , “Kavisli kaş nasıl olur” , “Takma kirpik nasıl takılır” gibi sorularınıza yanıt bulurken, facebook sayfasındaki yarışmalarda şansınızı deneyebilir ve Narecza sponsorluğunda DDF , Bioderma , Neostrata , Dr Murad ve Benev gibi sevilen kozmetik markalarının ürünlerine sahip olabilirsiniz. Bu güzel çalışmayı bir de Twitter’dan takip etmek isterseniz sizi buradan alayım. Ben bayıldım eminim sizler de çok seveceksiniz.

Yorum Yaz

Pin It