Egzersiz

40 dakikada 7 cm incelten kil lapası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Göbek ve bel bölgenizde biriken yağlardan şikayetçiyseniz ya da selülit probleminiz varsa bu paylaşım tam size göre.  Kanal 7’de her gün verdiği faydalı bilgiler ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Dr. Feridun Kunak, canlı yayında bölgesel yağlardan kurtulabileceğimiz bir karışım hazırladı. Üstelik canlı yayında bölgesel incelten maske uygulanan bir izleyici 40 dakikada 7 cm inceldi. Bu arada Dr. Feridun Kunak, bu karışımın yağ yakmadığını toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliği olduğunun altını çizdi. Karışımı haftada 2 kere uygulayabiliyoruz ve sporla desteklemeyi asla unutmuyoruz. 


Malzemeler
2 su bardağı kil
1 çorba kaşığı ozon yağı
1 çorba kaşığı kakao yağı
1 çorba kaşığı portakal yağı
1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 tatlı kaşığı biberiye yağı
1 çorba kaşığı pul biber
2 çay bardağı Demlenmiş Yeşil çay

Hazırlanışı
2 su bardağı kilin içine 1 dakika kaynatılıp bir dakika demlenen yeşil çaydan bir bardak koyarak bulamaç haline getiriyoruz. İçine bir kaşığı ozon yağı, 1 çorba kaşığı kakao yağı, 1 çorba kaşığı portakal yağı, 1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı , 1 tatlı kaşığı biberiye yağı, 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber  ekliyoruz. Karışım istenmeyen bölgeye elle veya tahta kaşıkla yedire yedire sürüyoruz ve  bir müddet bekledikten sonra iyice silerek ya da yıkayarak temizliyoruz. 

20 Yorum Var

  1. BİBERİYE YAĞINI NASIL KULLANIYORSUNUZ?BİRDE ÇÖREK OTU HAKINDA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ

    • Biberiye yağını inceltmek istediğim bölgeye masaj yaparak yediriyorum ( cildin temiz olması şart) Sonra streç film ile sarıyorum üzerine sıçak tutacak bir şey sarıyorum . Ben termal kemer kullanıyorum ama kalın atkı, şal vb de olabilir . durabildiğiniz kadar beklesin. O sırada spor yapmak etkiyi arttırıyor. sonra lifle ovarak ılık bir duş alıyorsunuz.

  2. fatma özdemir Reply

    biberiye yağıyla birlikte portakal yağını kullanırşak sarkmayi engelliyormuş. ben yeni başladım siz nekadardır yapıyorsunuz ve etkisi oldumu? sizden bildirim almak ve takip etmek istiyorum

  3. fatma özdemir Reply

    ayrıca yukardaki tarif kalıcı değilmi anlık etki değil demi?

  4. bu tarif sürdüğümüz yerin iç yağ yakımını mı sağlıyor ?

Yorum Yaz

Pin It