Genel

Muhteşem Vıchy kampanyası

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Vıchy kalitesi ile hepimizin kalbini kazanan bir marka. cildimize adeta sihirli bir dokunuş sunan Vichy ile mucizevi sonuçlar elde edebilirsiniz. Durum böyle olunca markanın ürünleri biraz pahalı olabiliyor. Eee bizlerde kampanyaları kovalıyoruz haliyle. Bugün sizlere harika bir Vichy kampanyasından bahsetmek sizleri de haberdar etmek istiyorum.
Kampanya Detaylarına buradan bakabilirsiniz 
Kombucha yüzyıllardır tedavi edici ve renklendirici etkileriyle bilinmektedir. Vichy Laboratuvarları Kombucha’yı cilt kalitesini artıran ilk etken madde olarak tespit etmiştir. Siyah çayın fermantasyonunu içeren bir süreç sonucunda elde edilir ve doğal olarak AHA+ vitaminleri ve polifenolleri içerir. (cildin tüm katmanlarına etki eden bir kombinasyon). Hassas ciltler dahil, tüm cilt tipleri için. Hipoalerjenik, parabensiz ve dermatolojik olarak hassas ciltler üzerinde test edilmiş formül. Yatıştırıcı ve yenileyici Vichy Termal Spa Suyu ile zenginleştirilmiştir. Hafif kırmızı dokusu ile cilde anında ışıltı katar. Kremsi ve hafif yapısı ile, ciltle karışır ve anında rahatlık hissi sağlar.

2 Yorum Var

  1. You have an award on my blog todounitas.blogspot.com.es ein my post Regalito para mis seguidoras del blog (blogger followers award).

Yorum Yaz

Pin It