Genel

Bloggerlarla Ramazan’ı karşıladık

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tanıştığımız andan beri çok sevdiğim, paylaşımlarını severek okuduğum ve en önemlisi dostluğumuzu reel hayata da geçirmekten büyük keyif aldığım Mor Hastası ile Ramazan’ı karşılamak amacıyla bir blogger buluşması düzenledik. Herşey aslında bir anda gelişti diyebilirim. Rutin kahve sohbetlerimiz sırasında karar aldık ve çalışmalara start verdik. Karar verdiğimiz andan etkinlik gününe kadar sadece ve sadece 24 günümüz vardı! Davetliler, organizasyon ve sponsorlar için sadece 24 günümüz vardı ve biz başardık. Aşağıda okuyacağınız etkinliğe ekspres etkinlik desek yalan olmaz.

Tavsiye Evi’nin balkonundan bir kare

Etkinliğimiz 21 Haziran Cumartesi günü Tavsiye Evi‘nde gerçekleşti. Tavsiye Evi’nden Gizem Hanım ilk günden itibaren o kadar samimi ve içtendi ki kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Tavsiye Evi’ni bilmeyenler için söyleyeyim mutlaka herkesin bir kere bile olsa uğraması gereken, müthiş şık ve bir o kadar samimi bir havası olan bir ev. Harika markalarla döşenmiş, misafirlerinin konforu ve kendilerini evlerinde olduğu kadar rahat etmelerini sağlamak için hiçbir şeyin atlanmadığı gerçek bir ev. Tavsiye Evi’nde herkes güler yüzlü ve samimi.

Tavsiye Evi çocuk odası. Mini bu odayı çok sevdi.

Tavsiye Evi Anadolu Yakası’nda ben Silivri’de olunca akıllılık edip bir gün önceden Mor Hastası’nda kalmak için kızım Mini ile yollara düştük. Mor Hastası ile yemekler yedik, kahveler içtik, kuaföre gidip saçlarımızı yaptırdık derken zaman su gibi akıp geçti. Bu arada Mor Hastası çok ama çok tatlı bir ev sahibesi. Bizi o kadar güzel ağırladın ki canım teşekkür ederim.

Etkinlik sabahı erkenden kalktık, hazırlandık ve sponsorlarımızın hediyelerini götürebilmek için kamyonet tuttuk. Derin uğraşlardan sonra Tavsiye Evi’ne vardık. Tavsiye Evi çalışanları bizlere kolilerimizi taşımaya yardım bile etti. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Masamız hazırlanmıştı sırada ikramlarımızı masaya yerleştirmek vardı.

Samsat Çiğköfte

Samsat Çiğköfte bizlere çiğköfte, kadayıf dolması, içli köfte ve ilk kez duyduğum ama tadına bayıldığım çikolata dolgulu çuro tatlılarından göndermişlerdi. Herşey nefisti. Samsat Çiğköfte işini hakkı ile yaptığını lezzetleri ile hepimize kanıtladı. Teşekkür ederim. Bu arada saydığım lezzetleri Bağcılar’dan gidip alan ve bizlere ulaştıran Biricit’e ayrıca teşekkür ediyorum.

Tatlıses Çiğköfte’nin lezzetli çiğköfteleri

Etkinlikte çiğköftemiz boldu. Tatlıses Çiğköfte‘de bizlere unutulmaz lezzette çiğköfteler ve yanında garnitür yeşilliklerinden getirdiler. Biz severek yedik hepsinden. Teşekkürler.

Zencefil Kurabiye Evi’nin cicileri

Zencefil Kurabiye Evi ise bizim için Ramazan konseptli butik kurabiyeler hazırlamıştı. Hem görüntüyü hem de lezzetini çok sevdik. Ellerinize sağlık. Teşekkürler

Ladybug köpük çikolatası

Ladybug butik kurabiyeleri

Dediğim gibi biz de her şey bol boldu. Ladybug “Boutique & Cake” bizler için görüntüsüyle olsun tadı ile olsun unutulmaz kurabiyeler ve şık minik kavanozlarda köpük çikolata hazırlamıştı. Yemelere kıyamazdınız ama yedik biz 🙂

Nefis Kurabiye’nin cicileri

En sevdiğim bloggerlardan olan Kırıkşemsiye ise aracı olup bizlere Nefis Kurabiye’nin bizim için hazırladığı butik kurabiyelerden kocaman bir kutu getirmişti. Tadı harikaydı. Şeker hamurundan hoşlanmayanların bile yiyebileceği kadar hafif bu kurabiyelerden bol bol ve severek yedik. Kırıkşemsiye ve Nefis Kurabiye’ye teşekkürler.

Cake Factory’nin muhteşem tiramisusu

Güne damgasını vuran başka bir tat ise Cake Factory’nin bizim için hazırlayıp, getirdiği kavanozda tiramisu oldu. O kadar şık ve farklı bir sunumdu ki başta kimse dokunmak, o görüntüyü bozmak istemedi ama yine afiyetle indirdik midelere 🙂 Cake Factory bilindik bir tatlıya müthiş bir fark kazandırmış.Denemeden ölmeyin. Teşekkür ediyorum.

ByIvan’ın butik pastası

Lezzet sponsorlarından ByIvan yine yapmıştı yapacağını. Mükemmel bir butik pasta hazırlamıştı bizler için.
Ramazan konseptli, bol çikolatalı bu pastaya bayıldık resmen. Teşekkürler ByIvan

Zaferan Osmanlı Şerbeti bizim için şerbet göndermişti. Konu Ramazan olur da şerbetsiz olur mu elbette hayır. Zaferan Osmanlı Şerbeti bizim için ayrıca evde hazırlayabileceğimiz paketler göndermişti. Teşekkür ederim. Biz Osmanlı şerbetini çok sevdik.

Bol bol yedik, içtik ve sohbet ettik. Keyifle akıp geçen zaman bize sponsorlarımızın hediyelerini verme zamanı geldiğini hatırlattı. Harika hediyeler kalbimizi kazandı. Tüm sponsorlarımıza tek tek teşekkür ediyorum.

Ramazan ayına girerken ilk olarak gıda markaları ile başlayayım 🙂

Uneller ağzımızı tatlandıracak.

Uneller bizim için harika birer paket hazırlamıştı. Özel lezzette hazırlanmış tazecik tatlı&tuzlu kurabiyeler, Ramazan ayının olmazsa olmazlarından baklavalık yufka ve çiğ kadayıf ile bayramın ilk tatlılarına Uneller damgasını vuracak gibi görünüyor. Teşekkürler

Beyorganik’in harika hediyeleri ile

Beyorganik ise bizler için organik bulgur ve çorba karışımları hazırlamıştı. Onca telaşının arasında bizlere vakit ayıran Beyorganik ile ramazan sofraları daha bir güzel olacak.

Pakmaya her birimiz için 2 kutu hediye hazırladı

Pakmaya hepimize 2 dolu dolu kutu hediye hazırlamış. İçerisinde yok yok. Şekerli vanilinden karbonata, Puding çeşitlerinden maya ve kabartma tozuna kadar herşeyin olduğu paketler bizi çok mutlu etti. Ayrıca kutu içerisindeki tarif kitabından iftarlık sahurluk hazırlamak çok kolay olacak. Teşekkürler.

Yuva sofraları şenlendirecek.

Kırıkşemsiye Yuva hediyeleri ile

Yuva ise bize hazır karışımlarından 3 çeşit göndererek yanımızda oldular. Simit karışımı, poğaça karışımı ve yüksek lifli diyet ekmek karışımı en kısa zamanda denenip yorumlanacak. Teşekkürler

Tuğba Kuruyemiş hediyeleri ile

Tuğba Kuruyemiş hepimize ajanda, kuruyemiş, lokum ve Türk kahvesi göndermiş. İftar sonrası keyifle geçsin diye. Teşekkürler.

Keçici peynirleri ile
Ama bunlar yenir ki 🙂

Keçici bizler için 2 paket peynir çeşidi hazırlamıştı.Keçi sütünden yapılmış bu peynirlerin tadına doyum olmuyor. Teşekkürler.

Bupiliç Ziyafet serisi ile
Resme sığanlar 🙂

Bupiliç ise ziyafet serisinden oluşan hediye paketleri ile bizlerleydi. İçinde yok yoktu paketin. Piliç göğüs kuşbaşı, piliç göğüs schnitzel, Piliç Göğüs baby şiş unlu, Piliç göğüs inceltilmiş bonfile ve piliç göğüs lokum en kısa zamanda denenecekler listesinin başında. Teşekkürler.

Namet sürprizleriile
Lezzeti muhteşem

Namet bize Füme et, çemeni sıyrılmış pastırma, kangal sucuk ve macar salam göndermişti. İftar sofraları çok keyifli olacak. Teşekkürler.

Gülay’s Organic hediyeleri

Gülay’s Organic bizim için şık paketlerinde organic reçeller gönderdi. Benim şansıma karadut reçeli geldi. Domates reçelini ise ilk kez duydum en kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler.

Hurmacınız harika hediyeleri ile bizimleydi

Hurmacınız bizim için Ramazan ayının vazgeçilmezi olan hurma çeşitlerinden ve zemzem suyu getirdi. Muhammed Bey’e ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Kuntlar gıda içecekleri ile

Ramazan sofraları içecek olmadan olur mu? Elbette hayır! Kuntlar Gıda bizlere çeşit çeşit doğal enerji içeceği gönderdi. Hepsi denenecek ve yorumlanacak.Teşekkürler

Madal Bal ile
Madal Bal denedik

Eee! Bu kadar yenilip içildikten sonra elbette bünyenin toparlanması lazım dimi? Madal Bal bize çok merak ettiğim gençleşme ve detox programı ürünlerinden yolladılar. Ayrıca bizzat bize katılıp bilgilendirdiler. Orada ufak bir test yaptık Tadı güzel, anlatıldığına göre sonuç mutlu ediciymiş. En kısa zamanda detox yapıyoruz o zaman . Teşekkürler

Rafinera’dan Ebru Hanım

Rafinera’nın lezzetli atıştırmalıkları

Rafinera’da o gün bizi yalnız bırakmadı. Hem gelip bizleri bilgilendirdiler, hem atıştırmalık kalorisi az kurabiyelerinden 2’şer paket hediye ettiler, hem de 5 kişiye 3 günlük deneme paketi hediye ettiler. O şanslı 5 kişiden biri de bendim. Teşekkürler

Ülker Ducros baharatları ile

Ülker Ducros yemeklerimize tat katmak için baharatlarından ve bir çırpıda serisinden harika bir set hazırlamış. Baharat tutkunu biri olarak ben bayıldım bu hediyelere. teşekkürler.

Keramika Seramik pozu 🙂

Bu güzel yiyecekleri ikram etmek için bir de tabak takımları, saklama kapları, meyvelikler, çay takımları gerekliydi. Keramika Seramik bizleri kırmadı ve her birimize ürünlerinden cömertçe hediye ettiler. Artık sofralar daha renkli. Teşekkürler.

Kliksa‘nın hediyelerinden kupa ile kahve keyfi süper olacak. Stres topu ise dar zamanlarımızda bizi sakinleştirip, dinginleştirecek inşallah 🙂 Ajanda ve kalemi ise yanımdan hiç ayırmayı düşünmüyorum. Postlarım ile ilgili her zaman not tutabileceğim. Teşekkürler.

Tarihi Balıkesir Kolonyacısı hediyeleri ile

Tarihi Balıkesir Kolonyacısı‘nın yeni nesil kolonyaları ile bayramda misafirlerimizi etkileyebileceğiz. Yeni nesil kolonyalarda en büyük sıkıntı bana göre ürünün kolonya olmaktan çıkıp, parfümleşmesiydi ancak Tarihi Balıkesir Kolonyacısı yeni nesil kolonya üretirken ne geçmişi siliyor ne de şimdiyi es geçiyor. Geçmişten geleceğe köprü olabilmeyi başarmış. Teşekkürler.

Birazda bakım zamanı olsun mu? Bakımlı olmaktan hiç bir zaman vazgeçmeyen bizler için harika hediyelerimiz oldu.

M.Asam, Krauterhof ve Tresan hediyelerimiz

M.Asam, Magic Finish  ile bizlerin kalbini tekrar tekrar kazanmayı başardı. Ürünü zaten kullanıyordum stoklamış oldum. Merak edenler için yazısı burada

Krauterhof bize hem Anti-Cellulite Gel hem de Ayak bakım kremi hediye etti. Almanya’dan bizler için son dakika getirilen bu ürünleri bayılarak kullanacağımıza eminim. Teşekkürler.

Fulser cicileri bir arada

Tresan ise bizim daha parlak ve bakımlı saçlara kavuşmamız için Kayın Ağacı özlü saç toniği hediye etti. Durulama gerektirmeyen bu ürünün kullanım kolaylığı ayrıca mutlu etti beni. Teşekkürler.

Başak Organik bizlere organik bakım yağı hediye etti. Güzelliğimiz için gerekli olduğunu bildiğimiz yağlar benim vazgeçilmezlerim arasında. Bence herkes denemeli. teşekkürler.

Cyrene Bizimleydi

Blogger dostu Cyrene bizi yine yalnız bırakmadı ve her birimize Organic Shea Butter, yüz ve makyaj temizleme suyu ile Günlük Cilt Aydınlatıcı Bakım %2 AHA Glycolactic Eksfolyan hediye etti. Teşekkürler.

Note Cosmetics bizimleydi

Note Cosmetics son zamanlarda hepimizin dikkatini çekiyordu değil mi? Note Cosmetics bizimle olarak hepimize oje, far ve lipgloss hediye ederek mutlu etti. Teşekkürler.

Nektar Kozmetik bizlerleydi

Nektar Kozmetik‘in  herkes için farklı farklı hediyeleri vardı. Hepsine bayıldık. Kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım. Teşekkürler.

Biricit Faberlic hediyeleri ile

Faberlic bize Pro serisi Golden Age yenileyicii ve dökülmeyi önleyici saç maskesi ile şampuanını hediye etti. Saçlarım için süper olacak. Teşekkürler.

Friendly Organic Hediyeleri mutlu etti

Hayat Reçeli hediyesi ile

Friendly Organic hem bizim hem de evimiz için hediyeler düşünmüş. Organik çamaşır deterjanı ve yüzey temizleyiciye bayıldım. Yenilebilecek kadar saf ve masum dudak balmı ise en merak ettiklerimden oldu. Teşekkürler.

Plus Canvas tablolarımız 🙂

Plus Canvas bize harika tabloları ile eşlik etti. Evimde pembe tonlarını seven biri olarak tabloma bayıldım. Teşekkürler.

Mumyak hediyelerimiz 

Mumyak‘ın sosyal projelere verdiği önemi bu yazımda anlatmıştım. Bizlere bu projeleri hedef alan harika mumlarından göndermişler. Mum delisi olduğumu beni tanıyan herkes bilir. Kokusu insanı rahatlatan bu mum evimin en güzel yerinde yerini aldı bile. Teşekkürler.

Shop The Design hediyelerimiz.

Shop the Design hepimize çok güzel takılar hediye etti. Ayrıca bana özel olarak bir de kolye gönderen Melodi Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Bayıldık hepsine.

Çay Aşkı Bioderma talihlilerinden biriydi. Tebrikler

Bioderma hediyelerinin sahipleri çekilişlerle belli oldu. Kazananları ayrı bir postta yayınlıyor olacağım. Teşekkürler.

Gülümse Yüzüme Sevo’s Magic kazananıydı tebrikler

Sevo’s Magic el emeği göz nuru mutfak önlüğü ile bizlerleydi. Gülümse Yüzüme çekilişin talihlisi oldu. şansın daim olsun canım. Teşekkürler.

Seda Ulric de Varens kazananlarındandı. tebrikler

Ulric de Varens parfümleri de çekilişle sahiplerini buldu. Ben de eşim için harika bir parfüm kazandım. Teşekkürler.

Ayrıca Çay Aşkı bize çay getirmiş 🙂 Teşekkür ediyorum

Bizi yalnız bırakmayan, harika anılarla günü tamamlamamızı sağlayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Bloglarını aşağıda paylaşıyorum. Mutlaka takibe alın olur mu?

8 Yorum Var

  1. :-)) express etkinlik lafına bayıldım Sevinçcim süper güzel bir organizasyon olmuş elinize sağlık..

  2. Ah şu tavsiye evi..defalarca mailleri geldi ama bir türlü etkinliklere katılmak nasip olmadı ben d eçok çok istiyorum.. çok güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel..
    mutlu çarşambalarrrrr 🙂

  3. canım elinize sağlık ekpress ama harika bir etkinlikti devamını bekliyorum senden ve mor hastasından 🙂 rica ederim ayrıca her zaman yardım edebileceğim yapabileceğim sey olursa yaparım tatlım en kısa zamanda goruselim annem bekliyo sizi:)) optum

  4. Canım benim iyi ki akşamdan gelmişsin yoksa yanmıştık :))
    Asıl sen benim için en ağırlaması en keyifli misafirdin benim misafirlerim genelde siparişçi olurlar :))
    Ama senle kahve bile içip otursak yetiyordu bize :)) mini de okadar sessiz sakin ki hiç üzmüyor maşallah Mini gibi çocukları daha bir seviyorum bennn :))
    Benimle olduğun için asıl ben çok teşekkür ediyorum..
    Senden başkasıyla asla etkinlik yapamazdım zaten.. Bu deneyimde yanımda olduğun için herşey için teşekkür ederim..
    Biricitcim sanada ikramlarımızı alıp mekana kadar getirdiğin için çok teşekkür ediyorum o konu bizim için önemliydi yoksa ikramların önemli kısmı olmayacaktı :))
    Çok güzeldi benim için herşey çok da heycanlı..
    Gerçekten şaka maka 24 günde herşeye rağmen Allah yüzümüzü kara çıkarmadı Ramazanın da Bereketi ile çok güzel tamamladık..
    Hayırlı Ramazanlar
    Sevgiler
    Öpüyorum canım :-*

  5. aaaa silivridemisin eşimle buluşma yerimizdi yıllar önce o yüzden ayrıca severim orayı , güzel bir etkinlik olmuş belliki 🙂

Yorum Yaz

Pin It