Diyet

Zayıflatan mucize çay tarifi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

İştah kesen, metabolizmayı canlandıran, yağları hızlı bir şekilde yakan, cildi sıkılaştıran bir çay olsa ne güzel olurdu dediğinizi duyar gibiyim.  Tüm bu saydıklarıma hizmet eden üstelik sizi gün içerisinde dinç tutacak bitkisel çayın varlığı hayal değil. Aktarda rahatlıkla bulacağınız bitkilerin Ayhan Ercan tarifi ile harmanlanması sonucunda 5 ay gibi bir sürede 36 kilo zayıflayanlar bile olduğu düşünülürse vereceğim tarifin ciddi bir destekleyici olacağını söyleyebilirim.

Malzemeler:


1-)Mate Çayı (bir ölçek)
2-)Beyaz top kekik (bir ölçek)
3-)Çoban çökerten (bir ölçek)
4-)Barut agacı kabuğu (bir ölçek)
5-)Yeşil çay (iki ölçek)
6-)Sinirli ot (bir ölçek)
7-)Biberiye (bir ölçek)
8-)Funda yapragı (bir ölçek)
9-)Cimnema bitkisi (bir ölçek)

Hazırlanışı:


Bitkileri  karıştırdıktan sonra 10 dakika sıcak su içerisinde demlenerek süzelim ve çay gibi içelim. Bu hazırlanan çayı sabahları aç karnına 1 fincan ve diğer öğünlerinizden önce 1 fincan olmak üzere günde 3 fincan tüketebilirsiniz. Hipertansiyon hastaları hamileler ve emziren annelerin kullanmaması gerekiyor.

1 Yorum Var

  1. Barutagaci otu ve sinameki denen otlar icildikten bir süre sonra barsaklarda öyle bir laksatif etki yapar ki ( ishal durumu ) bu vücuttan a$iri derecede su kaybindan ba$ka bir i$e yaramaz.Ba$ka bir deyi$le mide ve barsak sistemi harab olur…Zayiflama ,vücudun düzenli Cali$tirilmasi ve yag yakimi ile olmalidir.

Yorum Yaz

Pin It