Diyet

Dünyadan en çılgın diyetler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Şimdiye kadar pek çok diyet çılgınlıkları duyduğunuzu varsayalım şimdi bütün bu diyet çılgınlıklarını bir kenara bırakın Çünkü dünyada çok daha çılgın diyetler var.

Japonya:

Moda olan diyetlerin en hızlı yayıldığı ülkeyi sorarsanız hemen Japonya derim. Japonya’da bugünlerde Derin Nefes Diyeti.  Aslında her şey Rousuke Miki’nin sırt ağrıları geçirebilmek amacıyla derin nefes egzersizlerine başlaması sonrasında oldu. Miki, bu egzersizler sırasında kısa sürede 13 kilo kaybettiğini fark etti. Böylece diyet dalga dalga yayılmaya başladı.

Çin Güneş Yeme Diyeti

Eminim hepimiz güneş altında fazla durmamamız gerektiği konusunda uyarı almışızdır. Ancak bu diyette tam tersini yapmak gerekiyor. Günde bir öğünü atlayarak, 44 dakika boyunca güneş altında beklememiz gerekiyor.  Bu sayede iştah kapanıyor ve uyku kalitesi artıyor.

Britanya Paintball Diyeti 

Düşük kalorili ama sağlıklı besinleri tüketmeye yönelten bu diyette, zayıflamak isteyenler paintball oyun alanlarına yönlendirilerek, kalori yakmaları isteniyor.

Meksika Dil Yaması Diyeti

Bu diyette insanların diline yerleştirilen medikal bir plastik sayesinde katı yiyecek yemeleri engelleniyor. Böylece 6 hafta boyunca katı yiyeceklerin yenmesi acı veren bir durum haline geliyor. Sıvı besinlerle günlük kalori alımı 800 ile sınırlandırılıyor. 6 hafta sonra alet dilden çıkartıldığında şartlanmış psikoloji devam ediyor.

Yorum Yaz

Pin It