Genel

PERFECT PURITY Ağız Çalkalama Suyu – Bahçe Nanesi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Merhaba,

Gratis’e özel ürünleri her zaman çok seviyorum. Hem uygun fiyatlı hem de kalite konusunda pahalı muadillerini aratmıyorlar. Perfect Purity ağız çalkalama suyu da bunlardan sadece bir tanesi. Eğer ucuz ama kaliteli bir ağız bakım ürünü arıyorsanız Gratis’e uğrayın derim.

Nane ve Bahçe Nanesi olmak üzere iki ayrı çeşidi olan ağız çalkalama suyunun yeşil renkli nane olanını denemedim ancak bahçe naneli mavi rengini bittikçe yeniliyorum. 6 yaş ve üzeri herkesin kullanabileceği Perfect Purity, ağız kokusu ile savaşınızda iyi bir silah arkadaşı olmaya aday. Verdiği tazelik ve ferahlık hissini oldukça sevdim ben sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 TL arasıydı.

Perfect Purity ağız çalkalama suyu aldınız ve en doğru şekilde nasıl kullanabileceğinizi merak ediyorsanız yazının devamında sizlere yardımcı olacağım.

Ağız çalkalama suyundan en iyi şekilde faydalanabilmek için;


*Yeterli miktarda kullandığınıza emin olun.
*Kullanma talimatını mutlaka okuyun ve kullanım süresini ona göre ayarlayn. Perfect Purity ağız çalkalama suyunun 1 dakika boyunca kullanılması yeterli oluyor.
*Ağız çalkalama suyunun diş fırçalamanın yerine geçemeyeceğini unutmayın. Her gün 2 kere dişlerinizi fırçalayın ve günde 1 kere ağız çalkalama suyu kullanın. Uzun süre kullanmak ağızımızdaki yararlı bakterileri de öldürebilirmiş. Bu nedenle ağız çalkalama suyunuzu 15 gün kullanıp, 15 gün ara verin.

Yorum Yaz

Pin It